Prommenz presenteert… onze nieuwe bedrijfsvideo!

Trots op de prachtige projecten waaraan wij een bijdrage mogen leveren! Daar vertellen we met alle plezier meer over en laten we natuurlijk ook graag zien.

Presenteert kleiner

Nederland iedere dag een stukje mooier maken. Daar staat Prommenz voor en daar gaat Prommenz voor. Met alle aandacht voor mens en natuur maken wij uw visie uitvoerbaar. Vanuit een dynamische aanpak en een duurzaam kwaliteitsbewustzijn richten we ons op ruimtelijke vraagstukken en het herstructureren van openbare ruimte.

Prommenz is mensgericht, oplossingsgericht en verbindend. Als gekend en erkend allround advies- en ingenieursbureau vinden wij een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Zoals een nieuwbouwproject in Zaandijk, waar we verantwoordelijk zijn voor de complete engineering, vergunningen, stikstofaanvraag en begeleiding van de uitvoering van 153 woningen. Of de complete engineering en ontwerp voor de integrale herinrichting van een wijk in Purmerend en het ontwerp voor de herinrichting van de tuin van een woningcoöperatie in Haarlem. Onze collega’s vertellen je graag meer!

Met een breed scala aan diensten kunnen wij de klant van A tot Z van dienst zijn. Prommenz is actief in maar liefst zeven verschillende werkvelden: Ruimte & Ontwikkeling, Milieu, Survey, Ecologie, Landschapsarchitectuur, Infra en Groenadvies. Van onderzoek tot ontwerp en engineering, Prommenz heeft alles in huis. Zo maken wij het verschil. Met onze projecten en diensten, maar vooral voor en door de mensen achter het project! Wij zien de verbinding en denken vanuit onze expertise met u mee. Zo bieden wij altijd het optimale resultaat.

Samen gaan we op weg, vanuit inzicht en kennis. Met een frisse, nuchtere kijk op het proces brengen we ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren en bestuurders samen met wetgeving, milieu en techniek. We ontwerpen, adviseren, begeleiden en faciliteren. Met een tikje eigenzinnigheid, maar altijd constructief. Samen met de klant denken wij mee met de mooiste projecten. Wij zijn allround en betrokken en staan altijd voor u klaar: op locatie en vanuit ons kantoor, voor grote maar ook voor kleinere projecten.

Meer weten of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze video en ontdek onze frisse kijk op ruimte!

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.