Prommenz presenteert… onze nieuwe bedrijfsvideo!

Trots op de prachtige projecten waaraan wij een bijdrage mogen leveren! Daar vertellen we met alle plezier meer over en laten we natuurlijk ook graag zien.

Presenteert kleiner

Nederland iedere dag een stukje mooier maken. Daar staat Prommenz voor en daar gaat Prommenz voor. Met alle aandacht voor mens en natuur maken wij uw visie uitvoerbaar. Vanuit een dynamische aanpak en een duurzaam kwaliteitsbewustzijn richten we ons op ruimtelijke vraagstukken en het herstructureren van openbare ruimte.

Prommenz is mensgericht, oplossingsgericht en verbindend. Als gekend en erkend allround advies- en ingenieursbureau vinden wij een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Zoals een nieuwbouwproject in Zaandijk, waar we verantwoordelijk zijn voor de complete engineering, vergunningen, stikstofaanvraag en begeleiding van de uitvoering van 153 woningen. Of de complete engineering en ontwerp voor de integrale herinrichting van een wijk in Purmerend en het ontwerp voor de herinrichting van de tuin van een woningcoöperatie in Haarlem. Onze collega’s vertellen je graag meer!

Met een breed scala aan diensten kunnen wij de klant van A tot Z van dienst zijn. Prommenz is actief in maar liefst zeven verschillende werkvelden: Ruimte & Ontwikkeling, Milieu, Survey, Ecologie, Landschapsarchitectuur, Infra en Groenadvies. Van onderzoek tot ontwerp en engineering, Prommenz heeft alles in huis. Zo maken wij het verschil. Met onze projecten en diensten, maar vooral voor en door de mensen achter het project! Wij zien de verbinding en denken vanuit onze expertise met u mee. Zo bieden wij altijd het optimale resultaat.

Samen gaan we op weg, vanuit inzicht en kennis. Met een frisse, nuchtere kijk op het proces brengen we ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren en bestuurders samen met wetgeving, milieu en techniek. We ontwerpen, adviseren, begeleiden en faciliteren. Met een tikje eigenzinnigheid, maar altijd constructief. Samen met de klant denken wij mee met de mooiste projecten. Wij zijn allround en betrokken en staan altijd voor u klaar: op locatie en vanuit ons kantoor, voor grote maar ook voor kleinere projecten.

Meer weten of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze video en ontdek onze frisse kijk op ruimte!

Overig actueel

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!