Afdelingen

Prommenz heeft een groot aanbod aan diensten en hierdoor bieden wij een totaaloplossing waarbij we de klant van A tot Z bedienen. Onderstaand bevindt zich een korte omschrijving van de diensten die wij kunnen verzorgen. Het geeft een goede indruk van de breedte van onze werkzaamheden.
2019-10-31 De Entree TBGN 1A_134
3-01
Prommenz Infra logo

Infra

Infra is meer dan een weg alleen. Infra is het netwerk voor een mobiele en stabiele samenleving. ‌De engineering van woonwijken, bedrijventerreinen, begraafplaatsen, winkelcentra of natuurgebieden pakken wij met een frisse en nuchtere kijk op.

Logo afdeling Ruimte & Ontwikkeling

Ruimte & Ontwikkeling

Om van een weiland tot een nieuwbouwplan te komen, begint het proces lang voor de eerste paal de grond in kan. In dat proces komen ontwikkelaars, beleidsmakers, particulieren, bestuurders, politiek en techniek samen.

Afdeling Milieu logo

Milieu

Elk project begint met inzicht in huidige kwaliteit van grond- of bouwstof. ‌De milieukwaliteit is inmiddels een onmiskenbaar facet van het gehele bouwproces. ‌Prommenz heeft de expertise om het juiste inzicht te bieden in de kwaliteit van de bodem.

Prommenz Survey logo

Survey

De traditionele wijze van meten vult Prommenz in met de moderne apparatuur. Prommenz zorgt voor nauwkeurige 3D modellering door middel van monitoring en maatvoering van zowel infrastructuur als vastgoed.

Smit Groenadvies logo

Smit Groenadvies

Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en natuur voorop. Wij ontwerpen en adviseren in de publieke en private sector op het gebied van nieuwe woningbouw ontwikkelingen, recreatiegebieden, sportcomplexen, natuurgebieden en openbare ruimte.

Smit Ecologie logo

Smit Ecologie

Het beheer en onderhoud, maar ook de ontwikkeling van nieuwe natuur is een belangrijk aspect voor het behouden en versterken van de biodiversiteit.

Buro Mien Ruys

Bij Buro Mien Ruys bieden we verschillende diensten aan in de landschapsarchitectuur zoals particuliere tuinen, grote zorginstellingen, kleine dakterrassen, parken, woonwijken, bedrijventerreinen, zowel in nieuwbouw situaties als bij renovatie van groen erfgoed.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of wij u met een vraagstuk kunnen helpen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee!