Actueel

Wat speelt er actueel in de wereld, waar heeft Prommenz vandaag de dag mee te maken en wat voor interessante ervaringen hebben onze adviseurs te delen. Wij vertellen dit graag door middel van nieuwsberichten, blogs, verhalen, whitepapers en onze nieuwsbrief. Laat je inspireren!
Foto van kademuren Amsterdam
project-banner-02
Actueels Category

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.

Aanleg waterveld van start

De aanleg van de waterbuffer van het nieuwe hockeyveld in Schagen is begonnen! Dat gaat niet onopgemerkt, zagen we vandaag in de krant.

 

Raamovereenkomst GAD Gooi en Vechtstreek

Weer een prachtig project in aantocht! In het kader van een Europese Aanbesteding heeft Prommenz een raamovereenkomst getekend voor de realisatie en plaatsing van Ondergrondse en bovengrondse Vuilcontainers voor de Grondstoffen & Afvalstoffen Dienst (GAD) van de Regio Gooi en Vechtstreek.

Leeghwaterpark Purmerend

Smit Groenadvies en Buro Mien Ruys maken het ontwerp voor een vernieuwd Leeghwaterpark. Woensdag 18 juli vond de officiële aftrap plaats van een prachtig project met een sterk team: samen maken wij een nieuw ontwerp voor het Leeghwaterpark in Purmerend.

 

Sportieve Prommenzen!

De afgelopen weken hebben onze collega’s weer volop meegedaan met sportieve activiteiten.

Prommenz presenteert… onze nieuwe bedrijfsvideo!

Trots op de prachtige projecten waaraan wij een bijdrage mogen leveren! Daar vertellen we met alle plezier meer over en laten we natuurlijk ook graag zien.

Een goed en gezond boombeheer

Bij Smit Groenadvies zijn wij dagelijks bezig met boombeheer. Van boomveiligheidscontrole tot risico-analyse, wij weten hoe belangrijk een goed en gezond boombestand is!

Maak kennis met…Marjorie

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze week maken jullie kennis met Marjorie van der Gragt!

Klimaatbestendig hockeyveld

De werkzaamheden voor het nieuwe hockeyveld in Schagen zijn gestart! Het bestaande kunstgrasveld wordt omgebouwd tot klimaatbestendig veld met waterbuffer. Een innovatief en duurzaam project waarvoor Smit Groenadvies het ontwerp en de engineering heeft verricht.