Actueel

Wat speelt er in de wereld, waar heeft Prommenz vandaag de dag mee te maken en wat voor interessante ervaringen hebben onze adviseurs te delen? Wij vertellen dit graag door middel van nieuwsberichten, blogs, verhalen, whitepapers en onze nieuwsbrief. Laat je inspireren!
Foto van kademuren Amsterdam
project-banner-02
Actueels Category

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!

Nieuwe website Buro Mien Ruys!

Buro Mien Ruys maakt sinds 2023 onderdeel uit van Prommenz en heeft nu ook een eigen website!

Inspectie civiele kunstwerken

Voor de Gemeente Den Helder hebben wij in de periode oktober t/m december maar liefst 154 civiele kunstwerken geïnspecteerd volgens de NEN 2767 en de CUR117.

Prommenz volledig gecertificeerd!

Afgelopen maand ontvingen wij het certificaat CO2-Prestatieladder niveau 3, een mooie aanvulling op onze andere certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en veiligheid. Dat betekent dat wij sinds november 2023 volledig gecertificeerd zijn voor ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), VCA* (veiligheid) én CO2-Prestatieladder niveau 3.

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!

Prommenz verbindt: succesvol klantevent!

Het tweede Prommenz klantevent stond 1 november weer volledig in het teken van  ‘Verbinden in de Duurzame Gebiedsontwikkeling – Samen werken aan een duurzame toekomst’. Met twee toonaangevende sprekers, inspirerende sessies en mooie gesprekken aan de ronde tafel was het een geslaagde dag vol inspiratie en verbinding, waardevolle inzichten en mooie ontmoetingen.

De najaarsschouw

Tijd voor de najaarsschouw! Minstens één keer per jaar moet een sloot worden onderhouden.

Doelstellingen CO2-reductie

In de tweede nieuwsbrief delen we onze ambitie en doelstellingen.

Innovatie in de strijd tegen Japanse duizendknoop

De allernieuwste methode in de bestrijding van de Japanse duizendknoop: het bevriezen van de wortels.