Organisatie

Prommenz is een jong dynamisch bedrijf met alle kennis in huis om ruimtelijke projecten te begeleiden. De logica vanuit de civiele techniek en de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht, hebben geleid tot onze doelgerichte en mensgerichte aanpak.

Foto van veldwerker bodemonderzoek
Foto van kademuren Amsterdam

Missie

Wij willen samen met jou Nederland elke dag een stukje mooier maken.

Visie

Als gekend en erkend allround advies- en ingenieursbureau willen wij een totaaloplossing bieden voor ruimtelijke projecten en zo Nederland iedere dag een stukje mooier maken.
Foto van lasser Entree Amsterdam
Foto van graafmachine met huizen

Ons verhaal

Op 1 januari 2011 werd Prommenz opgericht. Foppe Timmer en Martijn Nanninga waren vanaf het begin af aan betrokken bij Prommenz. Gestart werd met de werkvelden Ruimte, Infra en Ontwikkeling en medio 2011 werd ook werkveld Survey (maatvoering) opgericht. in 2012 telde het bedrijf zo’n 10 medewerkers. Door een toenemende vraag werd het werkveld Milieu toegevoegd aan het dienstenpakket. In 2018 verhuisde Prommenz naar de Harmenkaag. Een groter pand wat zorgde voor meer groeimogelijkheden. In 2021 is Smit Groenadvies toegevoegd aan de organisatie en in 2023 Buro Mien Ruys. 

Kijkend naar de komende jaren zien we veel kansen voor de organisatie. De verbinding met de klant, relaties en collega’s staat hierin centraal. 

Foto van twee medewerkers Smit Groenadvies en Prommenz

Heb je vragen of ben je benieuwd of wij je met een vraagstuk kunnen helpen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Onze kernwaarden

Met de kernwaarden duiden wij de eigenschappen en drijfveren van het bedrijf. Hoe en waarom doen wij onze werkzaamheden en waar staan wij voor? De kernwaarden geven een richting waardoor we doordacht strategische beslissingen nemen en uitingen in onze communicatie, marketing en wervings-en selectiebeleid op aanpassen. Met kernwaarden waar iedereen binnen het bedrijf achter staat weet iedereen hoe bepaalde vraagstukken aangepakt moeten worden kunnen we de klant nog beter helpen. 

Bij Prommenz richten wij ons, zoals onze naam al verbergt, op de mensen áchter het ruimtelijke project. We voelen ons betrokken bij en richten ons op de mens als opdrachtgever, belanghebbende of collega.

Prommenz en Smit Groenadvies bieden een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Hierbij denken wij creatief, werken wij proactief en zijn wij flexibel om zo samen met onze opdrachtgevers en belanghebbende tot de juiste oplossingen te komen.

Bij Prommenz en Smit Groenadvies zorgen we intern en extern voor optimale samenwerking. We integreren en bewaken een interne familiaire cultuur en zorgen voor een goede connectie tussen opdrachtgever en uiteindelijke uitvoerder.

Onze certificeringen

Prommenz heeft kwaliteit, milieu en veiligheid hoog in het vaandel staan. 
Wij zijn gecertificeerd voor de volgende normeringen:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA*
  • CO2-Prestatieladder, trede 3

Deze certificeringen dragen bij aan het realiseren van onze doelstellingen op het  gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Prombeez imker met honingraat
Foto van Prombeez bijenkast met bloemen

Prombeez

Wist je dat Prommenz op bijzondere wijze bijdraagt aan het verhogen van de biodiversiteit in Nederland?

Begin 2021 zijn Esli, Naomi en Jeffrey begonnen met het volgen van een cursus bijenhouden. Onder de naam Prombeez zijn datzelfde jaar een tweetal
bijenkasten in de kantoortuin in Schagen geplaatst.