Veilig houden Kademuren

Veilig houden Kademuren

Om kademuren en bruggen veilig te houden worden deze onderzocht, bewaakt en vernieuwt op grote schaal. Bij de realisatie van zulke projecten is goede voorbereiding en uitvoering noodzakelijk. Denk hierbij aan het inmeten, inspecteren, onderzoek naar flora en fauna, bodemonderzoek, ontwerpen inclusief bijbehorende berekeningen en vergunningsaanvragen, directievoering en toezicht.

Prommenz heeft ervaring met al deze onderdelen in zowel het binnenstedelijk gebied als daarbuiten. Met bijvoorbeeld projecten als kademuur Natte Damrak, Oostenburg en het Ondergronds Afval Transportsysteem (OAT) Sluisbuurt.

Meer weten over deze dienst en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem contact op met onze adviseurs Maarten Buurmans en Laurens Kalwij zij vertellen graag meer!

Overig actueel

Maak kennis met…Vincent

Maak kennis met onze medewerkers! Deze keer vertelt Vincent van Vreden vol passie over zijn werk als maatvoerder/landmeter bij Prommenz.

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Mooie kampeerplekken, een aantrekkelijk recreatiegedeelte,  duurzaam, circulair en groen verpakt…  Trots op het nieuwe entreegebied bij Vakantiepark De Nollen in Callantsoog!

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!