Veilig houden Kademuren

Veilig houden Kademuren

Om kademuren en bruggen veilig te houden worden deze onderzocht, bewaakt en vernieuwt op grote schaal. Bij de realisatie van zulke projecten is goede voorbereiding en uitvoering noodzakelijk. Denk hierbij aan het inmeten, inspecteren, onderzoek naar flora en fauna, bodemonderzoek, ontwerpen inclusief bijbehorende berekeningen en vergunningsaanvragen, directievoering en toezicht.

Prommenz heeft ervaring met al deze onderdelen in zowel het binnenstedelijk gebied als daarbuiten. Met bijvoorbeeld projecten als kademuur Natte Damrak, Oostenburg en het Ondergronds Afval Transportsysteem (OAT) Sluisbuurt.

Meer weten over deze dienst en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem contact op met onze adviseurs Maarten Buurmans en Laurens Kalwij zij vertellen graag meer!

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.