Veilig houden Kademuren

Veilig houden Kademuren

Om kademuren en bruggen veilig te houden worden deze onderzocht, bewaakt en vernieuwt op grote schaal. Bij de realisatie van zulke projecten is goede voorbereiding en uitvoering noodzakelijk. Denk hierbij aan het inmeten, inspecteren, onderzoek naar flora en fauna, bodemonderzoek, ontwerpen inclusief bijbehorende berekeningen en vergunningsaanvragen, directievoering en toezicht.

Prommenz heeft ervaring met al deze onderdelen in zowel het binnenstedelijk gebied als daarbuiten. Met bijvoorbeeld projecten als kademuur Natte Damrak, Oostenburg en het Ondergronds Afval Transportsysteem (OAT) Sluisbuurt.

Meer weten over deze dienst en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem contact op met onze adviseurs Maarten Buurmans en Laurens Kalwij zij vertellen graag meer!

Overig actueel

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!