Maak kennis met…Naomi

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Naomi Bruijnooge! Naomi Bruijnooge is 28 jaar en woont met haar man Jeroen en haar zoon Elvyn in Den Helder. Ze is ruim 3 jaar werkzaam binnen Prommenz.

Maak kennis met Naomi

Naomi is adviseur op de afdeling Ruimte & Ontwikkeling en houdt zich vooral bezig met het opstellen van bestemmingsplannen, procedures met betrekking tot afval (uitgebreide voorbereidingsprocedures) en participatietrajecten. Naomi Bruijnooge is 28 jaar en woont met haar man Jeroen en haar zoon Elvyn in Den Helder. Ze is ruim 3 jaar werkzaam binnen Prommenz.

Naomi is adviseur op de afdeling Ruimte & Ontwikkeling en houdt zich vooral bezig met het opstellen van bestemmingsplannen, procedures met betrekking tot afval (uitgebreide voorbereidingsprocedures) en participatietrajecten. Daarnaast is Naomi één van onze Prombeez imkers. Ze vertegenwoordigt hiermee het belang van het bestaan van de bijen en biodiversiteit namens Prommenz en Smit Groenadvies. Iets waar we trots op mogen zijn! 🐝

Naomi vindt de afwisseling van haar werkzaamheden en de uitdagingen het leukste aan haar baan. “Omdat ik vaak projecten met een lange doorlooptijd heb, is het tof om deze projecten tot ontwikkeling te zien komen. Daarnaast is het leuk dat wij veel specialisaties binnen de organisatie hebben waardoor wij klanten in een ruimtelijke procedure breed kunnen ondersteunen.”

Het tofste project waaraan Naomi heeft mogen werken is het bestemmingsplan Muggenburgerweg. Het project had een lange doorlooptijd omdat de ontwikkeling niet mogelijk was binnen de Provinciale Ruimtelijke Verordening (PRV) Noord-Holland. Uiteindelijk is de gedeputeerde van de provincie op werkbezoek geweest en is er binnen de Provinciale Omgevingsverordening (vervanger van de PRV) een artikel opgenomen die de ontwikkeling mogelijk heeft gemaakt.Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking tussen Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we snel schakelen bij een Quickscan flora en fauna en nader onderzoek. Daarnaast kunnen we de klant breder adviseren!

Heb je vragen of ben je benieuwd of Naomi je kan helpen met een vraagstuk?
Neem dan direct contact met Naomi Bruijnooge.

Overig actueel

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!

De aanpak van Prommenz!

Duurzame gebiedsontwikkeling is een integrale benadering waarbij ontwerp, gebruik en beheer van de openbare ruimte en gebouwen een ecologische balans zoekt. Het voldoet tegelijkertijd aan economische, sociale en culturele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.