Maak kennis met…Naomi

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Naomi Bruijnooge! Naomi Bruijnooge is 28 jaar en woont met haar man Jeroen en haar zoon Elvyn in Den Helder. Ze is ruim 3 jaar werkzaam binnen Prommenz.

Maak kennis met Naomi

Naomi is adviseur op de afdeling Ruimte & Ontwikkeling en houdt zich vooral bezig met het opstellen van bestemmingsplannen, procedures met betrekking tot afval (uitgebreide voorbereidingsprocedures) en participatietrajecten. Naomi Bruijnooge is 28 jaar en woont met haar man Jeroen en haar zoon Elvyn in Den Helder. Ze is ruim 3 jaar werkzaam binnen Prommenz.

Naomi is adviseur op de afdeling Ruimte & Ontwikkeling en houdt zich vooral bezig met het opstellen van bestemmingsplannen, procedures met betrekking tot afval (uitgebreide voorbereidingsprocedures) en participatietrajecten. Daarnaast is Naomi één van onze Prombeez imkers. Ze vertegenwoordigt hiermee het belang van het bestaan van de bijen en biodiversiteit namens Prommenz en Smit Groenadvies. Iets waar we trots op mogen zijn! 🐝

Naomi vindt de afwisseling van haar werkzaamheden en de uitdagingen het leukste aan haar baan. “Omdat ik vaak projecten met een lange doorlooptijd heb, is het tof om deze projecten tot ontwikkeling te zien komen. Daarnaast is het leuk dat wij veel specialisaties binnen de organisatie hebben waardoor wij klanten in een ruimtelijke procedure breed kunnen ondersteunen.”

Het tofste project waaraan Naomi heeft mogen werken is het bestemmingsplan Muggenburgerweg. Het project had een lange doorlooptijd omdat de ontwikkeling niet mogelijk was binnen de Provinciale Ruimtelijke Verordening (PRV) Noord-Holland. Uiteindelijk is de gedeputeerde van de provincie op werkbezoek geweest en is er binnen de Provinciale Omgevingsverordening (vervanger van de PRV) een artikel opgenomen die de ontwikkeling mogelijk heeft gemaakt.Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking tussen Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we snel schakelen bij een Quickscan flora en fauna en nader onderzoek. Daarnaast kunnen we de klant breder adviseren!

Heb je vragen of ben je benieuwd of Naomi je kan helpen met een vraagstuk?
Neem dan direct contact met Naomi Bruijnooge.

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.