Maak kennis met…Marjorie

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Marjorie van der Gragt! Marjorie van der Gragt is 33 jaar en woont met haar gezin en drie kinderen in Heemskerk. Op dit moment volgt Marjorie deeltijd de HBO Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Ze is sinds juli 2022 werkzaam binnen Smit Groenadvies.

Maak kennis met... Marjorie

Marjorie is Adviseur Ecologie en houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van quickscans, aanvullend onderzoek, de aanvraag van ontheffingen en ecologische begeleiding. Op dit moment zit ze volop in het onderzoekseizoen, en dan met name onderzoek naar gierzwaluwen en vleermuizen. Dat betekent nu dus veel buiten onderzoeken en dan ook vooral ‘s avonds en ‘s nachts. Ook ondersteunt ze het team met de planning en structuur binnen de afdeling.

Ze werkt met een jong, enthousiast team van ecologen. Iedereen staat altijd klaar voor elkaar en is bezig zich volop te ontwikkelen. Het leukste aan het werk vindt ze de grote afwisseling, de verschillende plekken waar ze komt en uiteraard het buitenwerk.

“Het tofste aan mijn werk is dat je continu op speciale plekken komt, waar je ‘normaal’ niet zo snel terecht zou komen. Zo heb ik laatst op een dak van een 12-verdiepingen hoog appartementencomplex gestaan om te controleren of daar een slechtvalk zat te broeden. Ook zijn we bezig met een gaaf project op een wel heel bijzondere plek in Den Haag waar ik helaas niet teveel over mag vertellen. Het vele buiten zijn is natuurlijk heerlijk!”

Voor Marjorie is het heel vanzelfsprekend dat Smit Groenadvies en Prommenz één bedrijf zijn. Ecologie is niet meer weg te denken in welk project dan ook, in elk project zit een groen component. “Je ziet natuurlijk dat er in Nederland en wereldwijd met het jaar meer aandacht voor groen komt, dus ook binnen ons bedrijf is het van belang dat de ecoloog aan tafel zit.”

Heb je vragen of ben je benieuwd of Marjorie je met een vraagstuk kan helpen?
Neem dan direct contact op met Marjorie van der Gragt.

Overig actueel

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!