Maak kennis met…Joost

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Joost van Weerdenburg! Joost van Weerdenburg is 35 jaar en werkt al 5 jaar bij Prommenz! Hij woont samen met zijn vrouw in het pittoreske gehucht Schardam en ze verwachten binnenkort een dochtertje.

Maak kennis met Joost

De eerste jaren werkte Joost als maatvoerder buiten, daarbij deed hij zo nu en dan modellenwerk voor machines. Sinds begin 2021 is hij langzamerhand in de rol projectleider Survey gerold, daarbij maakt hij nog geregeld zijstapjes of -sprongen naar de maatvoering buiten, wat tekenwerk en modellenwerk voor machines.

”Als maatvoerder ben je vaak buiten aan het werk, voor verschillende opdrachtgevers. De afgelopen jaren is hij voornamelijk voor veel aannemers in de regio aan het werk geweest, voor kleine klusjes van nog geen uur, tot langlopende projecten van meer dan een jaar. Het heeft beide zijn charme. Of het project nu groot of klein is, het team en de collega’s waar je mee werkt, maken het succesvol. Als de sfeer en het teamverband goed is, moet het raar lopen wil een project niet goed draaien.”

Een tof project waaraan Joost mocht meewerken is de realisatie van de datacenters in Noord-Holland. Niet direct een lust voor het oog om te zien, maar uitdagend om mee te helpen bouwen. Het geeft voldoening om daar als persoon en bedrijf onderdeel van uit te maken. Het is een goede manier om de Engelse taal een beetje bij te houden. Daarnaast geeft het altijd een goed gevoel als je door of over je eigen werk rijdt. Nieuw asfalt op een snelweg of provinciale weg rijdt toch net iets fijner wanneer je weet dat het er mede door jezelf of Prommenz is neergelegd.

 Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking tussen Prommenz en Smit Groenadvies wordt kennis en kunde van verschillende disciplines uitgewisseld. Door deze uitwisseling en ondersteuning kan je ook een breder publiek bedienen met een grotere verscheidenheid aan producten en diensten.

Heb je vragen of ben je benieuwd of Joost je kan helpen bij een vraagstuk?
Neem dan direct contact met Joost van Weerdenburg.

Overig actueel

Bodemonderzoek

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres!

Veldwerkers voor ecologisch onderzoek

Veldwerkers voor ecologisch onderzoek gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste veldwerkers die mee willen werken aan ecologisch onderzoek in het kader van de Wet natuurbescherming.

Prombeez imkers

Maak kennis met onze Prombeez imkers!

Maak kennis met onze Prombeez imkers! Prommenz heeft sinds een aantal maanden twee eigen bijenvolken.

Wij staan op de Infratech

Wij staan op de infratech!

Op 17-20 januari 2023 staan we samen met Smit Groenadvies op de Infratech in Rotterdam Ahoy.