Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Maak kennis met Erya 3

Na het afronden van haar studie Aardwetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam is ze gestart bij de afdeling Milieu waar ze zich bezighield met het offreren en rapporteren van bodemonderzoeken. Daarna is ze overgestapt naar de afdeling Ruimte & Ontwikkeling waar ze alweer anderhalf jaar met veel plezier werkt. Ze houdt zich vooral bezig met het aanvragen van vergunningen, het schrijven van rapporten voor planologische procedures, waaronder GoFlo’s en planologische quick scans. Daarnaast werkt ze voor een aantal projecten regelmatig met ArcGIS.

‘Het leuke aan mijn werk vind ik de verschillen in projectgrootte. De ene dag werk je aan de realisatie van een enkele woning en de andere dag werk je aan het realiseren van een compleet nieuwe woonwijk. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om bij te dragen aan een droom of idee van een klant door het juridisch mogelijk te maken. Het leukste aan ons team vind ik dat wij een jong en ambitieus team zijn, die een uitdaging niet zomaar uit de weg gaat. Een van de tofste projecten die ik heb mogen doen was bij de afdeling Milieu. In het kader van herinrichting van parken in Purmerend werden wij door de gemeente Purmerend gevraagd om drie parken te karteren. Onze opdracht was om de ondergrond tot negen meter onder het maaiveld in kaart te brengen. Deze 9-meter boringen (meer dan 60 boringen in totaal) heeft mijn collega Michiel Dobber allemaal handmatig gezet! Dat was indrukwekkend om te zien.

De samenwerking tussen Prommenz en Smit Groenadvies zorgt voor ontzettend veel extra kennis die je opdoet. Je krijgt van elke afdeling wel wat mee. Deze kruisbestuiving tussen de afdelingen maakt dat we zowel onderling als richting onze klanten net dat beetje extra advies kunnen geven.’

Het kan zijn dat Erya je misschien bekend voor komt. Ze is namelijk het gezicht van de Werken Bij campagne.

Overig actueel

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!