Bodemonderzoek

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres!

Bodemonderzoek 3

Wij voeren al vele jaren mooie onderzoeksprojecten uit in de bodem en waterbodem om zo de eventuele verontreiniging voor onze klanten in kaart te brengen. Wij doen dat graag en uiteraard voor iedereen! Omdat wij groeiende zijn en je graag op eenvoudige wijze van dienst zijn, kun je direct bij ons jouw aanvraag doen via ons nieuwe mailadres: [email protected]

 

Onze aanpak

Lees hier over onze aanpak van (water)bodemonderzoek en de eventuele daaropvolgend benodigde bodemsanering met milieukundige begeleiding.

Klimaatadaptieve maatregelen

Wel eens gehoord van onze ‘Aardvark’? Deze apparatuur meet de doorlatendheidscoëfficiënt (k-waarde) van de bodem. Als je voornemen is om klimaatadaptieve maatregelen te nemen, dan kan de Aardvark inzicht geven in de waterdoorlatendheid van uw locatie. Dit is van belang bij het ontwerp van uw plan in verband met de waterhuishouding.

Wij voorzien je daarbij uiteraard graag van advies in welke klimaatadaptieve maatregelen je kunt nemen.

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.