Schepenlift Den Oever

Schepenlift Den Oever

Nieuwe schepenlift

Sinds september 2021 heeft de Luyt Groep uit Den Oever een nieuwe schepenlift in bedrijf genomen in de vissershaven in Den Oever. Deze lift is de opvolger van de lift uit de jaren 60 van de vorige eeuw, en wordt gebruikt om reparaties en onderhoud uit te voeren aan het onderwaterschip.

Maatvoering op het water

Prommenz is door OMF Services uit Den Oever gevraagd om de maatvoering te verzorgen rond hun werkzaamheden aan de schepenlift. Het betrof hier een situatiemeting ten behoeve van het ontwerp, het begeleiden van het plaatsten van de buispalen en de maatvoering rond het installeren van de bordessen rond de lift.

Maatvoering op het water blijft altijd iets speciaals. Om de gewenste nauwkeurigheid te bereiken materieel dat werkt vanaf het water is goede communicatie tussen de maatvoerder en de machinist of werknemer bij de machine essentieel. Bij dit project was dat goed geregeld, wat uiteindelijk resulteerde in een mooi eindresultaat. Laten we hopen dat deze schepenlift net zo lang mee gaat als zijn voorgangers.

Heb je vragen of ben je benieuwd of wij je met een vraagstuk kunnen helpen?
Neem dan direct contact op met een adviseur van Survey!

Gerelateerde projecten

Centraal Station Amsterdam – De Entree

Prommenz Survey logo

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Inspectie civiele kunstwerken