Project

Woningbouw Zuidoostbeemster

In de Zuidoostbeemster wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Voor een gedeelte is de uitvoering reeds gestart. In opdracht van de Beemster Compagnie houdt Prommenz toezicht op het woonrijpmaken en voert Prommenz de directie.

Opdrachtgever:

Beemster Compagnie

Projectomschrijving:

​Langs de bestaande wegen wordt de karakteristieke lintbebouwing van Zuidoostbeemster voortgezet. In de ruimten achter deze linten, de buurten worden de woningen ingepast tussen bestaande bebouwing en groen. Het project is ontwikkeld en in exploitatie genomen door De Beemster Compagnie, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Beemster en Bouwfonds Ontwikkeling. Alle woningen worden opgeleverd met in de voortuinen een beukenhaag als groen afscheiding en in de achtertuinen als erf afscheiding schermen met hedera hagen.

Rol Prommenz:

​Dura Vermeer verzorgt de woonrijp werkzaamheden in het plan. Deze werkzaamheden bestaan uit het inrichten van de openbare ruimte door het aanleggen van straten en parkeervakken en het maken van groenvoorzieningen. Prommenz verzorgt voor de Beemster Compagnie de directievoering en het toezicht.

Locatie

Werkvelden:

Infra
Ontwikkeling
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures