Project

Ondergrondse containers Stadsdeel Noord Amsterdam

Opdrachtgever:

Stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam

Projectomschrijving:

Gescheiden afval inzamelen komt steeds hoger op de agenda bij gemeentes. Om gescheiden afval in te zamelen wordt vaak gekozen voor het gebruik van ondergrondse containers. Prommenz is dan ook in verschillende gemeentes bezig met het inventariseren, voorbereiden en plaatsen van ondergrondse containers.

Rol Prommenz:

Voor stadsdeel Noord, Gemeente Amsterdam is Prommenz begonnen met een nieuw inrichtingsplan voor 900 containers. Een inrichtingsplan houdt in dat naar nieuwe en oude plekken wordt gekeken om te bepalen waar het beste ondergrondse containers geplaatst kunnen worden.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Uw adviseur

Henk-Jan

Henk-Jan is na zijn HTS-opleiding gestart als werkvoorbereider en is opgeklommen tot projectleider en directievoerder. Projecten op het gebied van, ondergrondse afvalcontainers in complexe stedelijke gebieden, voorbereiding en uitvoering van UAV-gc –contracten en begeleiding van aanbestedingen op basis van EMVI-criteria, is slechts een kleine greep van de projecten die Henk-Jan begeleidt.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures