Project

Ondergrondse containers Stadsdeel Noord Amsterdam

Opdrachtgever:

Stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam

Projectomschrijving:

Gescheiden afval inzamelen komt steeds hoger op de agenda bij gemeentes. Om gescheiden afval in te zamelen wordt vaak gekozen voor het gebruik van ondergrondse containers. Prommenz is dan ook in verschillende gemeentes bezig met het inventariseren, voorbereiden en plaatsen van ondergrondse containers.

Rol Prommenz:

Voor stadsdeel Noord, Gemeente Amsterdam is Prommenz begonnen met een nieuw inrichtingsplan voor 900 containers. Een inrichtingsplan houdt in dat naar nieuwe en oude plekken wordt gekeken om te bepalen waar het beste ondergrondse containers geplaatst kunnen worden.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Uw adviseur

Matthijs

Matthijs heeft voordat hij bij Prommenz aan de slag ging, binnen de aannemerij gewerkt. Hierdoor heeft hij veel praktische kennis opgedaan. Hij was met name betrokken bij de voorbereiding en coördinatie van infrastructurele projecten. Inhoudelijk houdt hij zich bij Prommenz bezig met de voorbereiding van infrastructurele projecten. Het spreekt hem erg aan, dat hij het verschil kan maken, door het vinden van creatieve oplossingen. Zijn expertise ligt bij de voorbereiding en begeleiding van geïntegreerde contracten
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact