‌Een frisse
‌kijk op ruimte
Over Prommenz
Prommenz is een jong dynamisch bedrijf met alle noodzakelijke kennis in huis om uw ruimtelijke projecten te begeleiden. De logica vanuit de civiele techniek en de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht, hebben geleid tot een doelgerichte en mensgerichte aanpak.

Onze aanpak
Wij richten ons op de mensen achter uw project. Een project kan immers inhoudelijk nog goed zijn
uitgewerkt, maar als een project niet wordt begrepen of niet wordt gedragen, wordt niet de gewenste ruimtelijke omgeving gerealiseerd. Onze adviseurs zijn ambitieus en kwaliteitsbewust, soms misschien een beetje eigenzinnig maar altijd mensgericht. Daarmee creëren wij het verschil in de producten en diensten die wij leveren.

Onze missie
Onze missie is om uw ruimtelijke projecten of processen te structureren en - door gebruik te maken van moderne technieken - toegankelijker te maken voor projectmedewerkers, bestuurders en belanghebbenden. Ons doel hierbij is om projectrisico’s te beheersen zonder de regie over te nemen. Wij willen gezamenlijk met u, uw (project)organisatie optimaal ontzorgen.

Dit is onze frisse kijk op ruimte!

Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures