‌Een frisse
‌kijk op ruimte
Over Prommenz
Prommenz is een jong dynamisch bedrijf met alle kennis in huis om ruimtelijke projecten te begeleiden. De logica vanuit de civiele techniek en de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht, hebben geleid tot onze doelgerichte en mensgerichte aanpak.

Onze aanpak
Wij richten ons op de mensen achter het project. Een project kan inhoudelijk goed zijn uitgewerkt, maar als een project niet wordt begrepen of niet wordt gedragen, wordt niet de gewenste ruimtelijke omgeving gerealiseerd. Onze adviseurs zijn ambitieus en kwaliteitsbewust, soms misschien een beetje eigenzinnig maar altijd mensgericht. Daarmee creëren wij het verschil in de producten en diensten die wij leveren.

Onze missie
Onze missie is om ruimtelijke projecten of processen te structureren en - door gebruik te maken van moderne technieken - toegankelijker te maken voor projectmedewerkers, bestuurders en belanghebbenden. Ons doel hierbij is om projectrisico’s te beheersen zonder de regie over te nemen. Wij willen gezamenlijk de (project)organisatie optimaal ontzorgen.

Dit is onze frisse kijk op ruimte!

Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact