Veenkartering Groningen

Veenkartering Groningen

Prommenz Milieu heeft opdracht van de provincie Groningen om de inmiddels gedateerde informatie over de aanwezige veenpakketten te actualiseren. Hiervoor is het belangrijk om de samenstelling, dikte en de ligging van de diverse typen veenpakketten in beeld te hebben. De veenpakketten in het beheersgebied van waterschap Noorderzijlvest en het Groningse deel van het beheersgebied van het Wetterskip Fryslân moeten hiertoe in kaart worden gebracht. Zie tevens de overzichtstekening die u via de button 'Download PDF' kan downloaden.

Het onderzoek bestaat uit het uitvoeren van boringen tot enkele meters diepte op een raster van 300 bij 300 meter. In totaal zal Prommenz Milieu dus meer dan 2000 boringen uitvoeren!

‌Per boring worden de gemiddelde grondwaterstanden (zomer- en winterpeil) en laagdiktes genoteerd. Aan de hand van deze informatie kunnen de onderzoeksvragen worden beantwoord zoals waar zich nog veen bevindt en met welke laagdikte.

‌Vanzelfsprekend is het uitvoeren van zo’n groot aantal boringen een flinke klus zeker omdat een groot deel van de boorlocaties in het fraaie Groningse buitengebied liggen. Daarom rekenen wij op uw medewerking zowel wat betreft de toestemming als de uitvoering. Wij zien uw ingevulde formulier dan ook graag tegemoet. 

Tot slot nodigen wij u uit om onze website verder te bekijken om te zien wat Prommenz u mogelijk nog meer kan bieden.
Naam
Adres
Telefoonnummer
Welke percelen gaat het om?
Wel eigenaar, maar niet de gebruiker
Actuele gebruik van het perceel
Toestemming
Overige aandachtspunten
Bedankt voor het invullen!
U‌w bericht is verstuurd. 
‌We nemen contact met u op.

Verstuur formulier
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures