Veenkartering
‌Groningen

Veenkartering Groningen

Prommenz Milieu heeft opdracht van de provincie Groningen om de inmiddels gedateerde informatie over de aanwezige veenpakketten te actualiseren. Hiervoor is het belangrijk om de samenstelling, dikte en de ligging van de diverse typen veenpakketten in beeld te krijgen. De veenpakketten in het beheersgebied van waterschap Noorderzijlvest en het Groningse deel van het beheersgebied Wetterskip Fryslân moeten hiertoe in kaart worden gebracht. Zie tevens de overzichtstekening die u via de button 'Download PDF' kunt downloaden.

Het onderzoek bestaat uit het uitvoeren van boringen tot enkele meters diepte op een raster van 300 bij 300 meter. In totaal zal Prommenz Milieu dus meer dan 2000 boringen uitvoeren.

‌Per boring worden de gemiddelde grondwaterstanden (zomer- en winterpeil) en laagdiktes genoteerd. Aan de hand van deze informatie kunnen de onderzoeksvragen worden beantwoord. Het uitvoeren van deze boringen is een flinke klus, zeker omdat een groot deel van de boorlocaties in het fraaie Groningse buitengebied liggen.

Formulier perceeleigenaren 
‌Wij rekenen op medewerking van de perceeleigenaren wat betreft toestemming van uitvoering. Onderstaande formulier zien wij daarom graag ingevuld tegemoet.

Uw adviseur

‌Dennis Ruiter

06-13566143
‌dennis.ruiter@prommenz.nl
Meer informatie
Naam
Adres
Telefoonnummer
Welke percelen gaat het om?
Wel eigenaar, maar niet de gebruiker
Actuele gebruik van het perceel
Toestemming
Overige aandachtspunten
Bedankt voor het invullen!
U‌w bericht is verstuurd. 
‌We nemen contact met u op.

Verstuur formulier
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact