Prommenz volledig gecertificeerd!

We zijn weer een certificaat rijker! Afgelopen maand ontvingen wij het certificaat CO2-Prestatieladder niveau 3, een mooie aanvulling op onze andere certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en veiligheid. Dat betekent dat wij sinds november 2023 volledig gecertificeerd zijn voor ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), VCA* (veiligheid) én CO2-Prestatieladder niveau 3. Een resultaat om trots op te zijn en dat we hebben behaald met en dankzij de inzet van al onze collega’s.

Afbeelding certificaten Kwaliteit

Prommenz heeft kwaliteit, milieu, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom delen we met trots mee dat we als Prommenz sinds november 2023 volledig gecertificeerd zijn voor ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), VCA* (veiligheid) én CO2-Prestatieladder niveau 3. Een prachtig resultaat dat we hebben weten te behalen met en dankzij de inzet van al onze collega’s.

ISO 9001 was al jaren een bekende norm binnen onze organisatie. Smit Groenadvies was sinds 2016 al gecertificeerd voor ISO 14001 en sinds 2022 voor VCA*. Onze afdeling Survey was daarnaast sinds 2014 ook gecertificeerd voor VCA*. De CO2-prestatieladder is een geheel nieuw behaalde norm voor onze organisatie. Het behalen van de certificeringen voor het hele bedrijf draagt bij aan het realiseren van onze doelstellingen op gebied van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en veiligheid.

ISO 9001
ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in al onze bedrijfsprocessen. Het zorgt ervoor dat onze diensten (blijven) voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze opdrachtgevers, maar ook andere belanghebbenden.

ISO 14001
ISO 14001 is de wereldwijd erkende norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied en zorgt ervoor dat ons milieubeleid structureel op orde is.

VCA*
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. Het helpt onze collega’s om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

CO2-Prestatieladder niveau 3
De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten.

Overig actueel

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!