Making off de 1 april grap

8

Achter de schermen

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10! Na de inmiddels befaamde rotondes op het Formule 1 circuit lanceerden we dit jaar een spoortunnel naar Texel. De reacties waren geweldig, blijkbaar zijn we niet de enigen die dromen van een filevrije reis naar dit prachtige Waddeneiland.

Veel voorpret en weer een fantastisch resultaat, ook dát is werken bij Prommenz! Het succes is te danken aan de enthousiaste inzet en medewerking van onze eigen collega’s die te land, ter zee en onder de grond de show steelden. Heel veel dank aan alle sterren (LaurensBartHassanErya en Willem Tombergen) die voor de camera wilden staan, boer Martijn Smit op Texel en de toppers van Druktemaker voor een knap staaltje creatie en camerawerk.

En ook al was het een grap, wie weet wat de toekomst brengt! Wij blijven werken aan nieuwe ideeën om samen met jou Nederland iedere dag een stukje mooier te maken.

Heb je de 1 april grap nog niet gezien?

Overig actueel

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!

De aanpak van Prommenz!

Duurzame gebiedsontwikkeling is een integrale benadering waarbij ontwerp, gebruik en beheer van de openbare ruimte en gebouwen een ecologische balans zoekt. Het voldoet tegelijkertijd aan economische, sociale en culturele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.