Maak kennis met…Michiel

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Michiel Dobber! Michiel Dobber is 42 jaar en woont met zijn vriendin, haar twee zoons van 12 en 9 en twee honden in Den Helder. Hij werkt sinds september 2017 bij Prommenz en is dus al 5 jaar onderdeel van Prommenz!

Maak kennis met Michiel

Michiel werkt als veldwerker bij Prommenz Milieu en doet voornamelijk bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in de bodem, grondwateronderzoek en partijkeuringen. De onderzoeken voert hij het liefst uit met de hand! Daarnaast leidt hij ook jonge beginnende veldwerkers op om hun papieren daarvoor te halen.

“Ik haal er voldoening uit om samen met mijn collega’s een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de bodem en eventuele verontreinigingen, om zo de klant weer verder te helpen in hun project.”

De tofste projecten waaraan Michiel heeft mogen werken zijn de waterbodemonderzoeken in Amsterdam met een maximale waterkolom tot 18,5 meter die hij met de hand heeft uitgevoerd, geofysisch onderzoek in de parken van Purmerend en het afperken van de verontreiniging op de golfbaan in Purmerend.

 Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking van Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we de klant een breder aanbod aan diensten aanbieden om zo de klant van A tot Z te bedienen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of Michiel je met een vraagstuk kan helpen?
Neem dan direct contact met Michiel Dobber.

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.