Maak kennis met…Michiel

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Michiel Dobber! Michiel Dobber is 42 jaar en woont met zijn vriendin, haar twee zoons van 12 en 9 en twee honden in Den Helder. Hij werkt sinds september 2017 bij Prommenz en is dus al 5 jaar onderdeel van Prommenz!

Maak kennis met Michiel

Michiel werkt als veldwerker bij Prommenz Milieu en doet voornamelijk bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in de bodem, grondwateronderzoek en partijkeuringen. De onderzoeken voert hij het liefst uit met de hand! Daarnaast leidt hij ook jonge beginnende veldwerkers op om hun papieren daarvoor te halen.

“Ik haal er voldoening uit om samen met mijn collega’s een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de bodem en eventuele verontreinigingen, om zo de klant weer verder te helpen in hun project.”

De tofste projecten waaraan Michiel heeft mogen werken zijn de waterbodemonderzoeken in Amsterdam met een maximale waterkolom tot 18,5 meter die hij met de hand heeft uitgevoerd, geofysisch onderzoek in de parken van Purmerend en het afperken van de verontreiniging op de golfbaan in Purmerend.

 Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking van Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we de klant een breder aanbod aan diensten aanbieden om zo de klant van A tot Z te bedienen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of Michiel je met een vraagstuk kan helpen?
Neem dan direct contact met Michiel Dobber.

Overig actueel

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!