Maak kennis met…Michiel

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Michiel Dobber! Michiel Dobber is 42 jaar en woont met zijn vriendin, haar twee zoons van 12 en 9 en twee honden in Den Helder. Hij werkt sinds september 2017 bij Prommenz en is dus al 5 jaar onderdeel van Prommenz!

Maak kennis met Michiel

Michiel werkt als veldwerker bij Prommenz Milieu en doet voornamelijk bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in de bodem, grondwateronderzoek en partijkeuringen. De onderzoeken voert hij het liefst uit met de hand! Daarnaast leidt hij ook jonge beginnende veldwerkers op om hun papieren daarvoor te halen.

“Ik haal er voldoening uit om samen met mijn collega’s een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de bodem en eventuele verontreinigingen, om zo de klant weer verder te helpen in hun project.”

De tofste projecten waaraan Michiel heeft mogen werken zijn de waterbodemonderzoeken in Amsterdam met een maximale waterkolom tot 18,5 meter die hij met de hand heeft uitgevoerd, geofysisch onderzoek in de parken van Purmerend en het afperken van de verontreiniging op de golfbaan in Purmerend.

 Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking van Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we de klant een breder aanbod aan diensten aanbieden om zo de klant van A tot Z te bedienen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of Michiel je met een vraagstuk kan helpen?
Neem dan direct contact met Michiel Dobber.

Overig actueel

Maak kennis met…Vincent

Maak kennis met onze medewerkers! Deze keer vertelt Vincent van Vreden vol passie over zijn werk als maatvoerder/landmeter bij Prommenz.

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Mooie kampeerplekken, een aantrekkelijk recreatiegedeelte,  duurzaam, circulair en groen verpakt…  Trots op het nieuwe entreegebied bij Vakantiepark De Nollen in Callantsoog!

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!

De aanpak van Prommenz!

Duurzame gebiedsontwikkeling is een integrale benadering waarbij ontwerp, gebruik en beheer van de openbare ruimte en gebouwen een ecologische balans zoekt. Het voldoet tegelijkertijd aan economische, sociale en culturele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.