Maak kennis met…Michiel

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Michiel Dobber! Michiel Dobber is 42 jaar en woont met zijn vriendin, haar twee zoons van 12 en 9 en twee honden in Den Helder. Hij werkt sinds september 2017 bij Prommenz en is dus al 5 jaar onderdeel van Prommenz!

Maak kennis met Michiel

Michiel werkt als veldwerker bij Prommenz Milieu en doet voornamelijk bodemonderzoek, waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in de bodem, grondwateronderzoek en partijkeuringen. De onderzoeken voert hij het liefst uit met de hand! Daarnaast leidt hij ook jonge beginnende veldwerkers op om hun papieren daarvoor te halen.

“Ik haal er voldoening uit om samen met mijn collega’s een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van de bodem en eventuele verontreinigingen, om zo de klant weer verder te helpen in hun project.”

De tofste projecten waaraan Michiel heeft mogen werken zijn de waterbodemonderzoeken in Amsterdam met een maximale waterkolom tot 18,5 meter die hij met de hand heeft uitgevoerd, geofysisch onderzoek in de parken van Purmerend en het afperken van de verontreiniging op de golfbaan in Purmerend.

 Samenwerking Smit Groenadvies

Door middel van de samenwerking van Prommenz en Smit Groenadvies kunnen we de klant een breder aanbod aan diensten aanbieden om zo de klant van A tot Z te bedienen.

Heb je vragen of ben je benieuwd of Michiel je met een vraagstuk kan helpen?
Neem dan direct contact met Michiel Dobber.

Overig actueel

Bodemonderzoek

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres!

Veldwerkers voor ecologisch onderzoek

Veldwerkers voor ecologisch onderzoek gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste veldwerkers die mee willen werken aan ecologisch onderzoek in het kader van de Wet natuurbescherming.

Prombeez imkers

Maak kennis met onze Prombeez imkers!

Maak kennis met onze Prombeez imkers! Prommenz heeft sinds een aantal maanden twee eigen bijenvolken.

Wij staan op de Infratech

Wij staan op de infratech!

Op 17-20 januari 2023 staan we samen met Smit Groenadvies op de Infratech in Rotterdam Ahoy.