Inspectie civiele kunstwerken

Prommenz is ook thuis in het inspecteren van Civiele kunstwerken!
Voor de Gemeente Den Helder zijn in de periode oktober t/m december maar liefst 154 civiele kunstwerken geïnspecteerd volgens de NEN 2767 en de CUR117.

20231211_inspectie_civiele_kunstwerken_DH

Onze civiele specialisten hebben bruggen, viaducten, duikers en tunnels geïnspecteerd en de resultaten verwerkt in een inspectierapport. Hiermee krijgt de gemeente inzicht in de staat van deze kunstwerken.

Tijdens de inspecties heeft Prommenz de gebreken van alle afzonderlijke elementen en bouwdelen vanaf het maaiveld en het water vastgesteld. Daarbij zijn ook meteen de risico’s ten aanzien van betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoud en veiligheid in kaart gebracht.

Aansluitend stelt Prommenz een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) voor de komende tien jaar op. Deze zal medio februari 2024 gereed zijn. Daarmee kan de gemeente met een aannemer aan de slag om het benodigde onderhoud uit te voeren. En zo maken we samen Den Helder weer een stukje mooier!

Overig actueel

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!