Geslaagd klantevent!

Een geslaagde middag vol inspiratie, mooie ontmoetingen en positieve vibes! Afgelopen donderdag 1 juni organiseerden we een interactieve middag die volledig in het teken stond van ‘Verbinden in de Duurzame Gebiedsontwikkeling’.

Geslaagd klantevent

 

 

De middag werd afgesloten met een boeiend discussiepanel vol complexe vraagstukken, pittige stellingen en een toekomst vol uitdagingen die voor ons liggen binnen de duurzame gebiedsontwikkeling. Daarover raakten we niet uitgepraat!

De actuele ontwikkelingen en uitdagingen vormen een complex vraagstuk en vanuit verschillende perspectieven legden we de verbinding. ‘Laten we eerder met elkaar aan tafel gaan zitten en het gebied in breder perspectief ontwikkelen. Een mooie boodschap en uitdaging voor ontwerpers, ontwikkelaars, bouwers, beleid en beheer.

Meer weten of van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

Dank aan BIJ HUUB en alle betrokkenen die dit event tot een succes hebben gemaakt. Dankzij ieders actieve deelname en waardevolle bijdrage kijken we terug op een geslaagde middag vol inspiratie en verbinding. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.