Geslaagd klantevent!

Een geslaagde middag vol inspiratie, mooie ontmoetingen en positieve vibes! Afgelopen donderdag 1 juni organiseerden we een interactieve middag die volledig in het teken stond van ‘Verbinden in de Duurzame Gebiedsontwikkeling’.

Geslaagd klantevent

 

 

De middag werd afgesloten met een boeiend discussiepanel vol complexe vraagstukken, pittige stellingen en een toekomst vol uitdagingen die voor ons liggen binnen de duurzame gebiedsontwikkeling. Daarover raakten we niet uitgepraat!

De actuele ontwikkelingen en uitdagingen vormen een complex vraagstuk en vanuit verschillende perspectieven legden we de verbinding. ‘Laten we eerder met elkaar aan tafel gaan zitten en het gebied in breder perspectief ontwikkelen. Een mooie boodschap en uitdaging voor ontwerpers, ontwikkelaars, bouwers, beleid en beheer.

Meer weten of van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

Dank aan BIJ HUUB en alle betrokkenen die dit event tot een succes hebben gemaakt. Dankzij ieders actieve deelname en waardevolle bijdrage kijken we terug op een geslaagde middag vol inspiratie en verbinding. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Overig actueel

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!

De aanpak van Prommenz!

Duurzame gebiedsontwikkeling is een integrale benadering waarbij ontwerp, gebruik en beheer van de openbare ruimte en gebouwen een ecologische balans zoekt. Het voldoet tegelijkertijd aan economische, sociale en culturele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.