Geslaagd klantevent!

Een geslaagde middag vol inspiratie, mooie ontmoetingen en positieve vibes! Afgelopen donderdag 1 juni organiseerden we een interactieve middag die volledig in het teken stond van ‘Verbinden in de Duurzame Gebiedsontwikkeling’.

Geslaagd klantevent

 

 

De middag werd afgesloten met een boeiend discussiepanel vol complexe vraagstukken, pittige stellingen en een toekomst vol uitdagingen die voor ons liggen binnen de duurzame gebiedsontwikkeling. Daarover raakten we niet uitgepraat!

De actuele ontwikkelingen en uitdagingen vormen een complex vraagstuk en vanuit verschillende perspectieven legden we de verbinding. ‘Laten we eerder met elkaar aan tafel gaan zitten en het gebied in breder perspectief ontwikkelen. Een mooie boodschap en uitdaging voor ontwerpers, ontwikkelaars, bouwers, beleid en beheer.

Meer weten of van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

Dank aan BIJ HUUB en alle betrokkenen die dit event tot een succes hebben gemaakt. Dankzij ieders actieve deelname en waardevolle bijdrage kijken we terug op een geslaagde middag vol inspiratie en verbinding. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Overig actueel

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Maak kennis met Erya

Erya van IJzerloo is 23 jaar en woont in Anna Paulowna. Ze werkt al bijna 2,5 jaar bij Prommenz als adviseur Ruimte & Ontwikkeling en is het gezicht van onze Werken Bij Prommenz campagne!

Team Prommenz loopt halve marathon van Egmond

Werken bij Prommenz is… samen trainen voor de halve marathon!
Afgelopen zondag hebben onze collega’s de Halve Marathon van Egmond gelopen. Een topprestatie!