Kanaaldijk 301 te Alkmaar

Kanaaldijk 301 te Alkmaar

Technisch ontwerp voor de openbare ruimte

Prommenz is druk bezig aan de Kanaaldijk 301 t Alkmaar. Hier worden 5 appartementencomplexen ontwikkeld door BPD Gebiedsontwikkeling. De ruimte rondom de gebouwen krijgt een schitterende invulling waarbij met diverse hoogteverschillen, veel groen en hoogwaardige materialen een mooie sfeer wordt gerealiseerd.

Nadat Baljon uit Amsterdam voor BPD het landschappelijk ontwerp heeft gemaakt en het stedenbouwkundig plan is vastgesteld door de gemeente Alkmaar, zijn wij aangehaakt als Prommenz om voor de openbare ruimte een technisch ontwerp te maken. Dit betekent dat wij alle onderdelen tot in detail uitwerken, de aanbesteding begeleiden en tijdens de uitvoering de directievoering en toezicht verzorgen voor BPD.

Maarten Buurmans vindt dit als projectleider een project waarbij je hart sneller gaat kloppen. Dit project heeft alle onderdelen die een civiel projectleider met een gevoel voor duurzaamheid, klimaatadaptief ontwerp en omgeving graag heeft. Van verharding, damwanden, riolering, bomen, wadi’s, infiltratie; dit project heeft alles.

De grote verscheidenheid aan thema’s maakt dit project erg uitdagend. Als projectleider mag Maarten (maar moet hij ook) optreden als duizendpoot, alle thema’s zijn met elkaar verbonden. Dit betekent afstemmen, overleggen, bellen en mailen. Zowel intern als extern is dit een flinke uitdaging die Maarten met zijn ervaren en enthousiaste team zeker weten tot een goed einde brengt.

Heb je vragen of ben je benieuwd of wij je met een vraagstuk kunnen helpen?
Neem dan direct contact op met iemand van Infra!

Gerelateerde projecten

Inspectie civiele kunstwerken

Ondergrondse en bovengrondse vuilcontainers

Woningbouwlocatie Noorderlicht Warmenhuizen