Nieuwe woningen op voormalig bloembollenbedrijf Egmond a/d Hoef

knipsel

Technische uitwerking inrichtingsplan

Aan de Herenweg 273A in Egmond a/d Hoef stond een bloembollenbedrijf. De voormalige schuren zijn gesloopt en er worden vijf nieuwe woningen gebouwd. Het oude woonhuis blijft intact en maakt onderdeel uit van het nieuwe plan. Prommenz heeft de technische uitwerking van het inrichtingsplan openbare ruimte opgesteld en uitgewerkt naar een bestek met bestekstekeningen. Tevens hebben wij de aanbesteding van het werk verzorgd.

Een dergelijke ontwikkeling kan voor een particuliere opdrachtgever uitdagend en ingrijpend zijn. Dit vergt een andere benadering in de communicatie naar de klant dan bijvoorbeeld bij een ‘professionele opdrachtgever’, zoals de overheid.

Prommenz verzorgt de directievoering en toezicht bij de uitvoering. Projectleider Bart Bos: ‘Het is fijn om te merken dat de opdrachtgever het vertrouwen in ons heeft om hem bij alle bijkomende vragen te helpen en ondersteunen.’

De verschillende afdelingen van Prommenz komen bij dit project goed samen. Een voorbeeld van een mooi project dat laat zien dat wij een multidisciplinair bedrijf zijn. Smit Groenadvies is verantwoordelijk voor het ontwerp van het voormalige (naastgelegen) bollenland, genaamd Het Pollenveld. De afdeling Survey heeft het terrein ingemeten en de bouwkavels uitgezet.

 

Gerelateerde projecten

Centraal Station Amsterdam – De Entree

Prommenz Survey logo

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Inspectie civiele kunstwerken