Een frisse
‌kijk op ruimte
Opnieuw ISO 9001 en VCA* certificaten behaald
Prommenz is door KIWA opnieuw gecertificeerd voor ISO 9001:2015 en VCA*. Dit betekent dat Prommenz niet alleen werkt volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Maar dat dit tevens veilig gebeurt.
De ISO 9001:2015 norm bepaalt dat het kwaliteitsbeleid en de hieraan gekoppelde doelstellingen beschreven en bekend zijn bij de medewerkers. Dat geldt ook voor de processen die nodig zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en te verbeteren.

Al geruime tijd is het werken volgens de ISO richtlijnen, onderdeel van ons dagelijks werk. Er vinden met regelmaat interne en externe audits plaats, waardoor we de kwaliteit van onze organisatie en onze dienstverlening goed in beeld hebben, kunnen blijven waarborgen en waar nodig verbeteren.

Met het behalen van het VCA certificaat is aangetoond dat Prommenz Survey Solutions B.V. voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en dat is prettig voor zowel onze opdrachtgevers als ook onze medewerkers. 
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact