Een frisse
‌kijk op ruimte
Mix & Match Event
In samenwerking met Ondernemend Alkmaar en studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar wordt elk jaar het succesvolle Mix & Match georganiseerd. Wat begon met nog maar zo’n 20 bedrijven en 200 studenten op INHolland Alkmaar is uitgegroeid tot een volwaardig evenement waar afgelopen jaar 71 bedrijven en ruim 600 studenten in het AFAS-Stadion aanwezig waren. Tijdens al deze edities is het concept hetzelfde gebleven, waarbij op informele wijze contact wordt gelegd tussen de studenten en bedrijven. Dit jaar waren er studenten aanwezig van alle technische opleidingen van INHolland Alkmaar, INHolland Haarlem en INHolland Diemen.

‌Dit jaar zal Prommenz op 25 april in de Grote Kerk in Alkmaar ook aanwezig zijn op het Mix & Match event. Via verschillende speeddates gaan toekomstige stagiaires om tafel met de aanwezige bedrijven om zo te praten over eventuele stages. Dit biedt voor zowel bedrijven als studenten de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en elkaars interesses te bespreken.

"Dit jaar zal Prommenz op 25 april in de Grote Kerk in Alkmaar ook aanwezig zijn op het Mix & Match event."

Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures