Prommenz helpt Solar team van Lyceum aan Zee

Via de Helderse Uitdaging kwam een dringende vraag binnen van het Solar Team van Lyceum aan Zee.

Prommenz helpt solar team

Prommenz helpt graag!

Het team was dringend op zoek naar een boottrailer voor hun boot die vaart op zonne-energie én waterstof. Met behulp van een boottrailer kan het team namelijk testvaarten maken met hun boot. Robbert Bak en Martijn Nanninga zagen deze oproep en waren gelijk enthousiast. In de loods van Prommenz stond namelijk nog een boottrailer die niet werd gebruikt en die ze graag wilde afstaan aan dit enthousiaste en ambitieuze team.

Als ingenieursbureau vinden we het te gek om te zien dat de jeugd zich bezig houdt met dit soort projecten. Martijn en Robbert kregen nog een leuke rondleiding in de werkplaats. Wij vinden het super hoe enthousiast en vol met passie het team over het project vertelde.

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.