Prommenz helpt Solar team van Lyceum aan Zee

Via de Helderse Uitdaging kwam een dringende vraag binnen van het Solar Team van Lyceum aan Zee.

Prommenz helpt solar team

Prommenz helpt graag!

Het team was dringend op zoek naar een boottrailer voor hun boot die vaart op zonne-energie én waterstof. Met behulp van een boottrailer kan het team namelijk testvaarten maken met hun boot. Robbert Bak en Martijn Nanninga zagen deze oproep en waren gelijk enthousiast. In de loods van Prommenz stond namelijk nog een boottrailer die niet werd gebruikt en die ze graag wilde afstaan aan dit enthousiaste en ambitieuze team.

Als ingenieursbureau vinden we het te gek om te zien dat de jeugd zich bezig houdt met dit soort projecten. Martijn en Robbert kregen nog een leuke rondleiding in de werkplaats. Wij vinden het super hoe enthousiast en vol met passie het team over het project vertelde.

Overig actueel

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!