Buro Mien Ruys onderdeel van Prommenz

Het is officieel! Buro Mien Ruys is nu ook onderdeel van Prommenz. Dankzij deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid en is met behoud van kwaliteit en expertise de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

DSC00049

Buro Mien Ruys is officieel onderdeel van Prommenz!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en vanaf deze week is Buro Mien Ruys officieel onderdeel van Prommenz. Sinds september 2022 werken wij samen en zijn Anet Scholma en Jos Smit leiding gaan geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Door middel van deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Al in de jaren 50 schreef Mien Ruys over het belang van groen in de openbare ruimte en de invloed van groen op het welbevinden en de gezondheid van mensen. De beplanting was, naar haar overtuiging, dé manier om de natuur en het beleven van de seizoenen in de woonomgeving te brengen. Dit standpunt blijkt 70 jaar later actueler dan ooit.

Meer weten over Buro Mien Ruys of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!
☎️ 0224 299 346

Overig actueel

Innovatie in de strijd tegen de Japanse duizendknoop

Van 3D naar prefab betonbak

CO2-Prestatieladder

Prommenz heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat komt niet alleen tot uiting in onze dagelijkse werkzaamheden rondom ruimtelijke vraagstukken, maar ook in onze missie: Nederland iedere dag een stukje mooier maken! En niet alleen mooier, ook groener en duurzamer. Dat doen we samen met onze klanten en samen met onze medewerkers.

Zuinig omgaan met energie en grondstoffen: zo zorgen we samen iedere dag voor een stukje minder uitstoot!

Om bij te dragen aan een beter milieu sluit Prommenz zich aan bij de CO2-Prestatieladder.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.