Buro Mien Ruys onderdeel van Prommenz

Het is officieel! Buro Mien Ruys is nu ook onderdeel van Prommenz. Dankzij deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid en is met behoud van kwaliteit en expertise de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

DSC00049

Buro Mien Ruys is officieel onderdeel van Prommenz!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en vanaf deze week is Buro Mien Ruys officieel onderdeel van Prommenz. Sinds september 2022 werken wij samen en zijn Anet Scholma en Jos Smit leiding gaan geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Door middel van deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Al in de jaren 50 schreef Mien Ruys over het belang van groen in de openbare ruimte en de invloed van groen op het welbevinden en de gezondheid van mensen. De beplanting was, naar haar overtuiging, dé manier om de natuur en het beleven van de seizoenen in de woonomgeving te brengen. Dit standpunt blijkt 70 jaar later actueler dan ooit.

Meer weten over Buro Mien Ruys of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!
☎️ 0224 299 346

Overig actueel

Maak kennis met…Vincent

Maak kennis met onze medewerkers! Deze keer vertelt Vincent van Vreden vol passie over zijn werk als maatvoerder/landmeter bij Prommenz.

Vernieuwing Vakantiepark De Nollen

Mooie kampeerplekken, een aantrekkelijk recreatiegedeelte,  duurzaam, circulair en groen verpakt…  Trots op het nieuwe entreegebied bij Vakantiepark De Nollen in Callantsoog!

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!