Buro Mien Ruys onderdeel van Prommenz

Het is officieel! Buro Mien Ruys is nu ook onderdeel van Prommenz. Dankzij deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid en is met behoud van kwaliteit en expertise de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

DSC00049

Buro Mien Ruys is officieel onderdeel van Prommenz!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet en vanaf deze week is Buro Mien Ruys officieel onderdeel van Prommenz. Sinds september 2022 werken wij samen en zijn Anet Scholma en Jos Smit leiding gaan geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Door middel van deze samenwerking is het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Al in de jaren 50 schreef Mien Ruys over het belang van groen in de openbare ruimte en de invloed van groen op het welbevinden en de gezondheid van mensen. De beplanting was, naar haar overtuiging, dé manier om de natuur en het beleven van de seizoenen in de woonomgeving te brengen. Dit standpunt blijkt 70 jaar later actueler dan ooit.

Meer weten over Buro Mien Ruys of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!
☎️ 0224 299 346

Overig actueel

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.

Geslaagde SAT Boerenverdrietbrug

Afgelopen vrijdag 16 februari vond de Site Acceptance Test (SAT) van de Boerenverdriebrug in Den Helder plaats.

Milieuonderzoek? Wij zoeken het tot op de bodem uit!

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres! Prommenz is ook thuis in milieukundige onderzoeken van bodem en waterbodem. Wil jij weten hoe het staat met de kwaliteit van bodem, waterbodem of bestaande ondergrond? Wij zoeken het tot op de bodem uit!