Bodemonderzoek

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres!

PrommenzII_KL-90

Wij voeren al vele jaren mooie onderzoeksprojecten uit in de bodem en waterbodem om zo de eventuele verontreiniging voor onze klanten in kaart te brengen. Wij doen dat graag en uiteraard voor iedereen! Omdat wij groeiende zijn en je graag op eenvoudige wijze van dienst zijn, kun je direct bij ons jouw aanvraag doen via ons nieuwe mailadres: [email protected]

 

Onze aanpak

Lees hier over onze aanpak van (water)bodemonderzoek en de eventuele daaropvolgend benodigde bodemsanering met milieukundige begeleiding.

Klimaatadaptieve maatregelen

Wel eens gehoord van onze ‘Aardvark’? Deze apparatuur meet de doorlatendheidscoëfficiënt (k-waarde) van de bodem. Als je voornemen is om klimaatadaptieve maatregelen te nemen, dan kan de Aardvark inzicht geven in de waterdoorlatendheid van uw locatie. Dit is van belang bij het ontwerp van uw plan in verband met de waterhuishouding.

Wij voorzien je daarbij uiteraard graag van advies in welke klimaatadaptieve maatregelen je kunt nemen.

Overig actueel

Making off de 1 april grap

Onze 1 april video haalde op diverse platforms weer de top10. De reacties waren geweldig!

De aanpak van Prommenz!

Duurzame gebiedsontwikkeling is een integrale benadering waarbij ontwerp, gebruik en beheer van de openbare ruimte en gebouwen een ecologische balans zoekt. Het voldoet tegelijkertijd aan economische, sociale en culturele behoeften van de huidige en toekomstige generaties.

CO2-Footprint 2023

De footprint van 2023 en de voortgang van onze doelstellingen lees je in de nieuwsbrief van april.

Prommenz brengt je met de trein naar Texel

Ruim een miljoen mensen bezoeken elk jaar het eiland Texel. Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we zijn begonnen met de realisatie van een lang gekoesterde wens: de aanleg van een spoortunnel naar het prachtige Waddeneiland Texel. “Wij ergeren ons al jaren aan dat drukke verkeer voor de deur”, zegt een bewoner aan de Weststraat in Den Helder. Met deze tunnel moet dat in ieder geval verleden tijd zijn.