Bodemonderzoek

Bodemonderzoek nodig? Bij Prommenz Milieu ben je op het juiste adres!

PrommenzII_KL-90

Wij voeren al vele jaren mooie onderzoeksprojecten uit in de bodem en waterbodem om zo de eventuele verontreiniging voor onze klanten in kaart te brengen. Wij doen dat graag en uiteraard voor iedereen! Omdat wij groeiende zijn en je graag op eenvoudige wijze van dienst zijn, kun je direct bij ons jouw aanvraag doen via ons nieuwe mailadres: [email protected]

 

Onze aanpak

Lees hier over onze aanpak van (water)bodemonderzoek en de eventuele daaropvolgend benodigde bodemsanering met milieukundige begeleiding.

Klimaatadaptieve maatregelen

Wel eens gehoord van onze ‘Aardvark’? Deze apparatuur meet de doorlatendheidscoëfficiënt (k-waarde) van de bodem. Als je voornemen is om klimaatadaptieve maatregelen te nemen, dan kan de Aardvark inzicht geven in de waterdoorlatendheid van uw locatie. Dit is van belang bij het ontwerp van uw plan in verband met de waterhuishouding.

Wij voorzien je daarbij uiteraard graag van advies in welke klimaatadaptieve maatregelen je kunt nemen.

Overig actueel

Sportieve Prommenzen

Onze Prommenzen zijn weer volop in beweging!

Onze mensen zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen. Begonnen om Nederland iedere dag weer een stukje mooier te maken, zowel op kantoor als in de openbare ruimte.

Prommenz á Paris!

Extra support op de Olympische Spelen met onze Prommenz juichhandschoen, verschillende collega’s waren aanwezig op de Olympische Spelen. Mooi plaatje!

GeoBusiness NL lid

Prommenz is lid van GeoBusiness Nederland! Wij waren al langer actief binnen de ‘Special Interest Group Inwinning’ maar vanaf nu zijn wij officieel lid van GeoBusiness Nederland, dé branchevereniging op het gebied van geo-informatie.