Project

Woningbouwontwikkeling Leimuiden

In opdracht van Zeeman Vastgoed & Kuin Vastgoedontwikkeling begeleidt Prommenz de technische en procesmatige voorbereidingen voor het ontwikkelen van een 46-tal woningen in Leimuiden.

Opdrachtgever:

Zeeman Vastgoed & Kuin Vastgoedontwikkeling

Projectomschrijving:

In het Zuid-Hollandse Leimuiden worden aan de Beukenlaan gefaseerd woningen ontwikkeld. In de derdeen laatste fase van deze ontwikkeling, wordt Beukenlaan 3 ontwikkeld. Dit plan bestaat uit de bouw van 46 woningen. Hiertoe wordt het terrein eerst bouwrijp gemaakt, waarna de bouw van de woningen gefaseerd gaat plaatsvinden. Hieraan gekoppeld wordt ook de openbare ruimte gefaseerd woonrijp gemaakt.

Na de ontwikkeling wordt de openbare ruimte overgedragen aan de gemeente Kaag & Braassem. Om deze overdracht zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, is gekozen voor een procesmatige benadering.

Rol Prommenz:

​Prommenz werkt in opdracht van Zeeman Vastgoed en Kuin Vastgoedontwikkeling het project vanaf schetsontwerp op tot een technisch ontwerp en aanbesteed project. Daarnaast is de procesmatige kant van dit project een belangrijk onderdeel. Hierbij wordt niet enkel gekeken naar de overdracht van de openbare ruimte, maar tevens naar het verkrijgen van benodigde vergunningen, toestemmingen e.d.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering
Advisering
Management

Uw adviseur

Foppe

In de jaren dat ik werkzaam ben in de Civiele Techniek, heb ik mezelf ontwikkeld tot een professionele, multi-disciplinaire projectleider, die naast het totaaloverzicht inhoudelijk goed op de hoogte is van de technische details. Met deze diversiteit aan ervaring als bagage heb ik met 2 compagnons in 2010 het plan opgevat om een nieuw kleinschalig bureau op te richten, waarbij prijs en kwaliteit in gezonde verhouding tot elkaar staan.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures