Project

Verkennend en nader bodemonderzoek

Voor zowel overheden, particulieren, aannemers als adviesbureaus, voert Prommenz verkennend of nader bodemonderzoek uit. Dit doen wij onder andere bij de aan- of verkoop van grond of in het kader van een ruimtelijke procedure.

Opdrachtgever:

Diverse overheden, particulieren, aannemers of adviesbureaus.

Projectomschrijving:

​In het kader van een ruimtelijke procedure of voorafgaand aan het uitvoeren van werkzaamheden, de aanschaf van een woning of om gewoon inzicht te krijgen in de milieuhygiënische kwaliteit van de bodem dient een verkennend bodemonderzoek conform NEN 5740 of nader bodemonderzoek conform NTA 5755 te worden uitgevoerd.

Bij het verrichten van bodemonderzoek worden boringen verricht en monsters genomen van de boven- en ondergrond. Dit om de milieuhygiënische kwaliteit van de onderzochte bodem inzichtelijk te maken.  

Rol Prommenz:

Prommenz onderzoekt de milieuhygiënische kwaliteit van de bodem, conform NEN 5740 of NTA 5755 en brengt een advies uit over de eventuele aangetroffen verontreiniging.

‌Opdrachtgever over Prommenz:
Opdrachtgevers zijn positief over de snelheid waarmee een onderzoek kan worden afgerond, vaak al binnen twee weken na het uitvoeren van de veldwerkzaamheden. Tevens wordt het meedenken met de opdrachtgever benadrukt als positief.

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Ruimte
Milieu

Diensten:

Advisering

Uw adviseur

Dennis

Bij Prommenz ben ik verantwoorlijk voor de werkzaamheden binnen de sector Milieu. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste antwoorden op uw milieugerelateerde vragen. U kunt hierbij denken aan bodemonderzoeken (verkennend en nader), waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in grond of waterbodem, uitvoeren van partijkeuringen, asfaltonderzoeken en funderingsmateriaal.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures