Project

Uitbreiding winkelcentrum de Boogerd te Wognum

In opdracht van de gemeente Medemblik verzorgt Prommenz het ontwerp en de technische werkvoorbereiding voor de uitbreiding van het winkelcentrum de Boogerd te Wognum.

Opdrachtgever:

Gemeente Medemblik

Projectomschrijving:

In 2012 is naast het winkelcentrum "de Boogerd" in Wognum een sporthal en basisschool gesloopt. Op deze locatie zal onder andere een nieuwe supermarkt komen. Om deze ontwikkeling te integreren in de bestaande situatie, wordt de gehele buitenruimte aangepast. Zo zal het voetgangersgebied en de parkeergelegenheid worden uitgebreid. Voordat dit in uitvoering komt wordt de ondergrondse infrastructuur aangepast. Een nauwe samenwerking met omwonenden, winkeliers, toeleveranciers etc. is van essentieel belang voor een goede realisatie.

Rol Prommenz:

​Prommenz is verantwoordelijk voor het ontwerpen, technisch voorbereiden en aanbestedingsgereed maken van dit multidisciplinaire project. Grondwerk, riolering, verhardingen, groenvoorzieningen en openbare verlichtingen dienen door Prommenz ontworpen, geëngineerd en aanbesteed te worden. Tevens begeleidt Prommenz het proces voor de verlegging van de nutsleidingen binnen het projectgebied.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering
Advisering
Management

Uw adviseur

Foppe

In de jaren dat ik werkzaam ben in de Civiele Techniek, heb ik mezelf ontwikkeld tot een professionele, multi-disciplinaire projectleider, die naast het totaaloverzicht inhoudelijk goed op de hoogte is van de technische details. Met deze diversiteit aan ervaring als bagage heb ik met 2 compagnons in 2010 het plan opgevat om een nieuw kleinschalig bureau op te richten, waarbij prijs en kwaliteit in gezonde verhouding tot elkaar staan.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures