Project

Uitbreiding begraafplaats Warmenhuizen

Voor de gemeente Harenkarspel is Prommenz bezig met het ontwerp en technische werkvoorbereiding voor de uitbreiding van de begraafplaats in Warmenhuizen.

Opdrachtgever:

gemeente Harenkarspel

Projectomschrijving:

​De gemeente Harenkarspel is met het Rooms-Katholieke kerkbestuur overeengekomen dat de huidige begraafplaats moet worden uitgebreid. In totaal moeten er bijna 200 nieuwe graven gerealiseerd worden in het centrum van Warmenhuizen.

Rol Prommenz:

Prommenz werkt op dit moment het schetsplan uit tot een definitief ontwerp. Voor dit onderdeel werkt Prommenz samen met een landschapsarchitect met specifieke ervaring in het ontwerpen van begraafplaatsen.

Zodra alle partijen hun eigen idee en visie in de technische uitwerking terugvinden, zal Prommenz het project verder voorbereiden tot en met de aanbesteding. In de eerste helft van 2013 kunnen de uitvoerende werkzaamheden starten.

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Ruimte
Infra

Diensten:

Engineering
Advisering
Management
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures