Project

TOREN van Hoorn

In het centrum van Hoorn wordt een prachtig project gerealiseerd. TOREN genaamd. TOREN biedt 209 appartementen van klein en betaalbaar tot groots en luxe. Elk appartement heeft een unieke eigenschap.

Opdrachtgever:

Scholtens Projecten BV

Projectomschrijving:

​TOREN is een project waarin 209 appartementen worden gerealiseerd, met de stad Hoorn aan haar voeten. De appartementen zijn ruim en bieden een uitzicht over de stad. Er wordt een binnentuin gerealiseerd, waaronder de parkeergarage zich bevindt, die plaats biedt aan 175 auto's. Buiten worden ook nog eens 104 parkeerplaatsen gerealiseerd. 

Rol Prommenz:

​Prommenz stelt in opdracht van Scholtens de uitvoeringstekeningen op voor de buitenruimte voor bouw- en woonrijp maken.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering

Uw adviseur

Mirjam

Mirjam haalt graag het maximale uit het project en uit de samenwerking tussen de verschillende teams. Open communicatie is daarbij voor haar de basis. Ondergrondse infra is haar expertise. Projectcontrol en vergunningenmanagement zijn haar op het lijf geschreven. Haar ervaring als projectleider, directievoerder en tendermanager, maken haar breed inzetbaar.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact