Project

Stabiliseren pompput

Voor een gemeente in Noord-Holland verzorgt Prommenz het ontwerp en de besteksvoorbereiding voor het stabiliseren van een pompput.

Opdrachtgever:

Gemeente

Projectomschrijving:

​In een Noordhollandse gemeente bestaat het risico dat een pompput voor het rioolwater verzakt richting een lager gelegen watergang. De pomput wordt gebruikt om afvalwater uit een vrijvervalriool in een persriool te pompen. De gemeente wil dit risico ondervangen door de put met behulp van een damwand te stabiliseren.

Rol Prommenz:

​Wij verzorgen hiervoor het ontwerp, inclusief de benodigde sonderingen, landmeetkundige werkzaamheden, bodemonderzoeken en berekeningen. Daarnaast stellen wij het bestek op.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering
Advisering

Uw adviseur

Henk-Jan

Henk-Jan is na zijn HTS-opleiding gestart als werkvoorbereider en is opgeklommen tot projectleider en directievoerder. Projecten op het gebied van, ondergrondse afvalcontainers in complexe stedelijke gebieden, voorbereiding en uitvoering van UAV-gc –contracten en begeleiding van aanbestedingen op basis van EMVI-criteria, is slechts een kleine greep van de projecten die Henk-Jan begeleidt.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact