Project

Sloop en sanering Stationsweg Noord Maarssen

Prommenz bereidt in opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling de civieltechnische en milieukundige voor. Op de voormalige fabriekslocatie in Maarsen is straks ruimte voor 51 woningen.

Opdrachtgever:

Kuin Vastgoedontwikkeling

Projectomschrijving:

Aan de noordzijde van de Stationsweg in het centrum van Maarssen (gemeente Stichtse Vecht) ligt een voormalige fabriek. Na de sloop van dit fabriekspand wordt een nieuwe woonbuurt met 51 woningen gebouwd. Er komen 14 twee-onder-een-kap woningen, 9 drive-in woningen, 14 eengezinswoningen en nog eens 14 starterswoningen.
Met haar ligging enerzijds aansluitend aan het centrum van Maarssen-dorp en anderzijds aan de dijk van het Amsterdam Rijnkanaal, bestaan er genoeg mogelijkheden om hier een prachtige wijk te ontwikkelen. Voorafgaand aan de bouw van nieuwe woningen, zullen de bestaande gebouwen moeten worden gesloopt en vraagt de bodem om sanering.

Rol Prommenz:

​Prommenz werkt in opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling aan zowel de civieltechnische als milieutechnische voorbereidingen voor deze locatieontwikkeling. Wij werken het plan uit zodat het nieuwbouwplan door de diverse stakeholders wordt geaccordeerd en uiteindelijk kan worden gerealiseerd. Zo is er door ons een sloopbestek gemaakt, een saneringsbestek, verzorgen we het vergunningentraject en de afstemming met bevoegd gezag, doen we de milieukundige begeleiding en voeren we directie en houden we toezicht ten aanzien van het sloop- en saneringswerk. 

Locatie

Werkvelden:

Ruimte
Infra
Milieu

Diensten:

Engineering
Advisering
Management

Uw adviseur

Foppe

In de jaren dat ik werkzaam ben in de Civiele Techniek, heb ik mezelf ontwikkeld tot een professionele, multi-disciplinaire projectleider, die naast het totaaloverzicht inhoudelijk goed op de hoogte is van de technische details. Met deze diversiteit aan ervaring als bagage heb ik met 2 compagnons in 2010 het plan opgevat om een nieuw kleinschalig bureau op te richten, waarbij prijs en kwaliteit in gezonde verhouding tot elkaar staan.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures