Project

Revitaliseren bedrijventerrein Wezenland

Gemeente Texel wil bedrijventerrein Wezenland graag vergroenen, voorzien van extra parkeergelegenheid en bestaande verharding vervangen.

Opdrachtgever:

Gemeente Texel

Projectomschrijving:

Bedrijventerreinen kenmerken zich door de uiteenlopende partijen en belangen die er spelen. De ondernemers en eigenaren hebben belang bij waarde en rendement van het vastgoed, terwijl de gemeente en overheid belang hebben bij de kwaliteit van de openbare ruimte, veiligheid en openbare orde. 

De gemeente heeft als visie een omgeving te creëren waarin men zich veilig voelt en waarin de verkeersveiligheid gewaarborgd is. Het beheer en onderhoud van de openbare ruimte is niet alleen een zaak van de gemeente, maar ook van de ondernemers en eigenaren. De gemeente stimuleert deze partijen om samen te werken aan het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

De openbare ruimte op bedrijventerrein Wezenland bestaat voornamelijk uit rijwegen, parkeerplaatsen, trottoirs en straatmeubilair. Een relatief klein deel bestaat uit groen en water. Hierdoor ontstaat snel een grauw en achterstallig ogend terrein. Gemeente Texel wil het bedrijventerrein vergroenen, voorzien van extra parkeergelegenheid en bestaande verharding vervangen. Door deze activiteiten zal het terrein weer frisser ogen. De ondernemers worden gevraagd te participeren binnen het project.

Rol Prommenz:

Prommenz heeft in opdracht van Gemeente Texel het civiel technische ontwerp van de herinrichting opgesteld, presentatietekeningen gemaakt en verzorgt daarnaast het traject van aanbesteding.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering

Uw adviseur

Mirjam

Mirjam haalt graag het maximale uit het project en uit de samenwerking tussen de verschillende teams. Open communicatie is daarbij voor haar de basis. Ondergrondse infra is haar expertise. Projectcontrol en vergunningenmanagement zijn haar op het lijf geschreven. Haar ervaring als projectleider, directievoerder en tendermanager, maken haar breed inzetbaar.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures