Project

Projectleiding bouw- en woonrijp maken Luijendijk-Zuid

In opdracht van de gemeente Landsmeer leidt Prommenz het bouw- en woonrijpmaken van nieuwbouwwijk Luijendijk-Zuid.

Opdrachtgever:

Gemeente Landsmeer

Projectomschrijving:

​De oorspronkelijke projectleider van de gemeente Landsmeer ging eind 2013 met pensioen. Daarom heeft de gemeente een aanbesteding gehouden om een nieuwe projectleider te selecteren. Prommenz heeft de opdracht uiteindelijk gekregen op basis van het gunningscriterium Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI).

Rol Prommenz:

​Prommenz stuurt het projectteam aan en verzorgt de algehele projectleiding van het bouw- en woonrijpmaken. Daarnaast voeren wij het technisch-, contract-, en omgevingsmanagement.

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Infra
Ontwikkeling

Diensten:

Advisering
Detachering
Management

Uw adviseur

Henk-Jan

Henk-Jan is na zijn HTS-opleiding gestart als werkvoorbereider en is opgeklommen tot projectleider en directievoerder. Projecten op het gebied van, ondergrondse afvalcontainers in complexe stedelijke gebieden, voorbereiding en uitvoering van UAV-gc –contracten en begeleiding van aanbestedingen op basis van EMVI-criteria, is slechts een kleine greep van de projecten die Henk-Jan begeleidt.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures