Project

Partijkeuringen (AP04) grond

Voor diverse opdrachtgevers voert Prommenz partijkeuringen (AP04) uit. Bijvoorbeeld op vrijgekomen grond bij graafwerkzaamheden, spoelgrond afkomstig van de bollenteelt of in situ.

Opdrachtgever:

Diverse aannemers

Projectomschrijving:

​Bij projecten als graafwerkzaamheden, spoelen van bollennetten bij de kweek van bloembollen of het voornemen om grond af te graven, dienen partijen grond te worden gekeurd volgens de richtlijnen van het Besluit bodemkwaliteit in verband met de afzetmogelijkheden naar derden. Een partijkeuring (AP04) dient als wettig bewijsmiddel waarin de herkomst, het uitgevoerde onderzoek en de milieuhygiënische kwaliteit van de partij grond worden beschreven.

Rol Prommenz:

Prommenz onderzoekt de milieuhygiënische kwaliteit van de onderzochte partij grond, conform het Besluit bodemkwaliteit, en brengt een advies uit over de afzetmogelijkheden naar derden.

‌Opdrachtgever over Prommenz: 
‌Opdrachtgevers zijn positief over de snelheid waarmeer een onderzoek kan worden afgerond, vaak al binnen twee weken na uitvoeren van de veldwerkzaamheden. Tevens wordt het meedenken met de opdrachtgever benadrukt als positief.

Foto's 

Werkvelden:

Milieu

Diensten:

Advisering

Uw adviseur

Dennis

Bij Prommenz ben ik verantwoorlijk voor de werkzaamheden binnen de sector Milieu. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste antwoorden op uw milieugerelateerde vragen. U kunt hierbij denken aan bodemonderzoeken (verkennend en nader), waterbodemonderzoek, onderzoek naar asbest in grond of waterbodem, uitvoeren van partijkeuringen, asfaltonderzoeken en funderingsmateriaal.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures