Project

Opstellen Plannen van aanpak aanbestedingen op basis van EMVI

Prommenz stelt voor diverse aannemers plannen van aanpak op voor aanbestedingen op basis van EMVI. Wij zijn de verbindende schakel tussen opdrachtgever en inschrijver.

Opdrachtgever:

Diverse aannemers 

Projectomschrijving:

De wetgever heeft bepaald dat werken in principe aanbesteed moeten worden op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Gunnen op basis van de laagste prijs is niet zonder meer toegestaan. Een plan van aanpak is bij EMVI een verplicht onderdeel van de in te dienen aanbestedingsdocumenten. In het plan van aanpak kan de inschrijver duidelijk aantonen dat een meerwaarde is voor de opdrachtgever.​

Rol Prommenz:

​Prommenz heeft veel ervaring in het opstellen van plannen van aanpak voor aannemers. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Opdrachtgever over Prommenz:
Meerdere malen heeft de kwaliteit van het plan van aanpak de doorslag gegeven in het binnenhalen van een werk. Opdrachtgevers zijn positief over de rol van Prommenz.

Werkvelden:

Ruimte
Infra
Ontwikkeling
Milieu
Maatvoering

Diensten:

Engineering
Advisering
Detachering
Management

Uw adviseur

Foppe

In de jaren dat ik werkzaam ben in de Civiele Techniek, heb ik mezelf ontwikkeld tot een professionele, multi-disciplinaire projectleider, die naast het totaaloverzicht inhoudelijk goed op de hoogte is van de technische details. Met deze diversiteit aan ervaring als bagage heb ik met 2 compagnons in 2010 het plan opgevat om een nieuw kleinschalig bureau op te richten, waarbij prijs en kwaliteit in gezonde verhouding tot elkaar staan.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures