Project

Ontwikkeling landgoederen en woningbouw Torensteepolder

Bouw- en woonrijp maken bouwlocaties te Numansdorp.

Opdrachtgever:

Vischi

Projectomschrijving:

​Bouw- en woonrijp maken van bouwlocaties te Numansdorp. Er is gestart met de Lommer, en De Havenmeester waarna de Boogaard en de Majoor volgden. Daarnaast worden er landgoederen ontwikkeld die volop in ontwikkeling zijn. Het betreft kavels van minimaal 50.000 m2. 

Rol Prommenz:

​Prommenz verzorgt de gehele technische werkvoorbereiding voor het bouw- en woonrijp maken. Daarnaast verzorgen we de vergunningen (WSHD, gemeente), maken we het beeld- en kwalilteitsplan en houden we de ondergronden up to date en houden we contact met de nutsbedrijven voor de nieuwe aanleg van nutsvoorzieningen en het verleggen van bestaande kabels en leidingen.

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering
Advisering

Uw adviseur

Cor

Met al aardig wat jaren werkervaring op zak bij voornamelijk grote (gemeentelijke) organisaties, ben ik nu projectleider bij Prommenz. Na mijn dienstverband bij Grontmij, waar ik 8 jaar met plezier heb gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar Prommenz. Wat me direct opviel was het enthousiasme, de gedrevenheid en klantgerichtheid waarmee bij Prommenz gewerkt wordt aan projecten. Ik heb me meteen kunnen vastbijten in een aantal mooie lopende en nieuwe projecten. Mijn uitgebreide kennis van en ervaring met UAV-GC zijn een verrijking van de expertise die reeds bij Prommenz aanwezig was. 
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures