Project

Ontwikkeling Ansjoviskade Kolhorn

In de historische, sfeervolle omgeving van Kolhorn realiseert BPD een prachtig nieuwbouwproject. Er worden 50 woningen gebouwd, volledig in stijl van het oude vissersdorp.

Opdrachtgever:

BPD Ontwikkeling BV

Projectomschrijving:

​Verscholen achter de voet van de Westfriese Omringdijk ligt het schilderachtige dorp Kolhorn. Een oud vissersdorp, midden in de kop van Noord-Holland. In deze historische, sfeervolle omgeving realiseert BPD het nieuwbouwproject Nieuw Colhorn: 50 woningen en een vernieuwde passsantenhaven.Nieuw Colhorn verrijst aan de overkant van de dijk, op het “verloren terrein” tussen het kanaal Schagen-Kolhorn en de provinciale weg N248 Schagen-Middenmeer. Naast de woningen en passantenhaven zal op het al lang geleden gesaneerde bedrijventerrein een boothuis en botenlift verrijzen voor de historische Kolhorner jol KH44. De jol kan hier dan in de wintermaanden worden gestald, waarbij het onderhoud kan worden uitgevoerd.

Rol Prommenz:

​Prommenz heeft in opdracht van BPD de civieltechnische voorbereiding van het nieuwbouwplan verzorgd. Daarnaast hebben we het traject van aanbesteding verzorgd en voert Prommenz directie en toezicht op de uitvoering. De verwachting is, dat medio 2016 de eerste woningen zullen worden opgeleverd.

Locatie

Werkvelden:

Infra
Ontwikkeling
Maatvoering

Diensten:

Engineering
Advisering
Management

Uw adviseur

Martijn

Na een aantal jaar in de aannemerij te hebben gewerkt, heb ik mijzelf ontwikkeld tot allround civieltechnisch projectleider. Ik ben zeer bedreven in het begeleiden van de uitvoering van ruimtelijke projecten en het communiceren naar belanghebbenden en bewoners.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact