Project

Nieuwbouwproject Populierenlaan Zwanenburg

Het realiseren van 6 eengezinswoningen in nieuwbouwproject 'Populierenhofje'.

Opdrachtgever:

Gemeente Haarlemmermeer

Projectomschrijving:

Het nieuwbouwproject 'Populierenhofje' wordt gerealiseerd in de strategisch gelegen Populierenlaan. In de directe nabijheid van het winkelcentrum, sportcomplex, recreatiegebied Park Zwanenburg, de loop-/fietsbrug naar de Middelveldsche Akerpolder, Sugarcity met NS Station (met directe verbinding naar Amsterdam-CS) en uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem. Het project bestaat uit 6 eengezinswoningen met een tuin en berging.

Rol Prommenz:

​Prommenz heeft zich bezig gehouden met het opstellen van het goedgekeurde definitieve ontwerp voor Gemeente Haarlemmermeer, conform de DIOR.

Locatie

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering

Uw adviseur

Mirjam

Mirjam haalt graag het maximale uit het project en uit de samenwerking tussen de verschillende teams. Open communicatie is daarbij voor haar de basis. Ondergrondse infra is haar expertise. Projectcontrol en vergunningenmanagement zijn haar op het lijf geschreven. Haar ervaring als projectleider, directievoerder en tendermanager, maken haar breed inzetbaar.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures