Project

Groote Keeten

Herinrichting plein Groote Keeten

Opdrachtgever:

Gemeente Schagen

Projectomschrijving:

Het plein in Groote Keeten is in de eerste helft van 2019  volledig heringericht door GP Groot. Het plein heeft door deze herinrichting een vriendelijkere en groenere uitstraling gekregen. 

Rol Prommenz:

Prommenz heeft de gehele technische werkvoorbereiding inclusief de begeleiding van de aanbestedingsfase van de herinrichting plein Groote Keeten verzorgd. Daarnaast heeft Prommenz ook het ontwerp voor de landschappelijke inrichting verzorgd.

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Ruimte
Infra

Uw adviseur

Cor Achterberg

Met al aardig wat jaren werkervaring op zak bij voornamelijk grote (gemeentelijke) organisaties, is Cor nu projectleider bij Prommenz. Na zijn dienstverband bij Grontmij, waar hij 8 jaar met plezier heeft gewerkt, heeft Cor de overstap gemaakt naar Prommenz. Wat hem direct opviel was het enthousiasme, de gedrevenheid en klantgerichtheid waarmee bij Prommenz gewerkt wordt aan projecten. Cor heeft zich meteen kunnen vastbijten in een aantal mooie lopende en nieuwe projecten. Zijn uitgebreide kennis van en ervaring met UAV-GC zijn een verrijking van de expertise die reeds bij Prommenz aanwezig is. 
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact