Project

Groot onderhoud Kloosterstraat en  Michaëlplein

Opdrachtgever:

Gemeente Ouder Amstel

Projectomschrijving:

De Kloosterstraat en het Michaëlplein te Duivendrecht wordt heringereicht. Bij deze herinrichting wordt ook de riolering vervangen.

Rol Prommenz:

Prommenz heeft de gehele technische werkvoorbereiding verzorgd inclusief het uitvoeren van het verkennend bodemonderzoek en het begeleiden van de aanbestedingsfase van de herinrichting en het vervangen van de riolering. 

Foto's 

Locatie

Werkvelden:

Infra


Uw adviseur

Cor Achterberg

Met al aardig wat jaren werkervaring op zak bij voornamelijk grote (gemeentelijke) organisaties, is Cor nu projectleider bij Prommenz. Na mijn dienstverband bij Grontmij, waar Cor 8 jaar met plezier heeft gewerkt, heeft Cor de overstap gemaakt naar Prommenz. Wat Cor direct opviel was het enthousiasme, de gedrevenheid en klantgerichtheid waarmee bij Prommenz gewerkt wordt aan projecten. Cor heeft zich meteen kunnen vastbijten in een aantal mooie lopende en nieuwe projecten. Cor zijn uitgebreide kennis van en ervaring met UAV-GC zijn een verrijking van de expertise die reeds bij Prommenz aanwezig was.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures