Project

Erosiebestendigheidsbepaling klei

Voorafgaand aan de toepassing van een partij klei, in bijvoorbeeld dijken, dient de erosiebestendigheid van de klei te worden onderzocht.

Opdrachtgever:

Loonbedrijf

Projectomschrijving:

Met het oog op de toekomstige toepassing van de klei, bijvoorbeeld bij de verwerking in dijken, dient een partij klei te worden bemonsterd en te worden geanalyseerd om de erosiebestendigheid te bepalen.
Niet alle klei is geschikt voor bepaalde toepassingen, zoals dijkverbetering. Afhankelijk van de belasting op een talud dient een meer of minder erosiebestendige categorie klei te worden toegepast voor dijkbekleding. 

Rol Prommenz:

​Prommenz voert het gehele onderzoek uit en stelt een advies op over de toepasbaarheid van de klei.

Werkvelden:

Ruimte
Infra
Ontwikkeling
Milieu
Maatvoering

Diensten:

Engineering
Advisering
Detachering
Management

Uw adviseur

Jeroen

Jeroen beschikt over brede internationale ervaring op het gebied van bodemonderzoek, -sanering en aanverwante vakgebieden. Jeroen is klantgericht en pragmatisch zonder de regelgeving uit het oog te verliezen.
"Alles eruit halen wat er in zit ", is niet alleen relevant in zijn werk en bij bodemsaneringen, het is ook zijn levensmotto. Hij wil kansen en mogelijkheden altijd benutten en de klant ontzorgen met een kort en bondig advies.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures