Project

Directie & Toezicht op ondergrondse containers

Prommenz houdt toezicht en verzorgt de directie voor de plaatsing van meer dan 1000 containers in Noord-Holland. In opdracht van gemeenten, regionale reinigingsdiensten en de HVC verzorgen wij een probleemloze plaatsing.

Opdrachtgever:

HVC en gemeenten: Zaanstad, Purmerend, Velsen, Alkmaar, Bergen, Beverwijk en meer

Projectomschrijving:

Steeds meer gemeenten gaan ondergronds. Niet alleen bij gestapelde bouw worden containers geplaatst in plaats van de inpandige oplossingen. Steeds meer gemeenten vervangen daarnaast ook de bestaande bovengrondse vuilverzamelcontainers voor glas, papier en kunststof voor ondergrondse containers. Dit zijn de zogenoemde milieustraten op logische plaatsen in de kernen, bijvoorbeeld bij de winkelcentra.

‌De laatste trend op gebied van afval is om ook steeds meer grondgebonden woningen aan te sluiten op ondergrondse containers. Hierdoor kan het afval efficiënter worden opgehaald en effectiever worden gescheiden. Omgekeerd inzamelen wordt dit genoemd.

Rol Prommenz:

​Prommenz ondersteunt zowel de HVC als diverse zelfstandige gemeenten en reinigingsdiensten, om te komen tot een probleemloze plaatsing van ondergrondse containers. Dit doen wij door een juiste aansturing van de aannemer, het wijzen op risico’s van de gekozen locaties en het verzorgen van de benodigde toestemmingen.

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering
Management
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures