Project

3D-model voor machinebesturing

Prommenz verzorgt de landmeetkundige ondersteuning en maakt 3D-modellen voor het bepalen van hoeveelheden en machinebesturing.

Opdrachtgever:

NVT

Projectomschrijving:

Efficiënt en duurzaam!
Dat zijn de twee kernwoorden voor de dienstverlening die Prommenz hier levert. Door een gebied met de juiste apparatuur in te meten en te verwerken, kunnen de hoeveelheden niet alleen nauwkeuriger worden bepaald, de resultaten kunnen ook veel sneller beschikbaar zijn.
Naast een goede voorbereiding, kan ook de uitvoering nog eens sneller en effectiever. Het 3D-model kan worden geïmporteerd in het materieel van de uitvoerder. De machinist krijgt duidelijke signalen en maakt van het ontwerp realiteit.

Rol Prommenz:

Wij verzorgen met onze moderne apparatuur zowel de inmeting en maken van de verschillende meetpunten een begrijpbaar 3D-model. Daarnaast kunt u ons 3D-model importeren voor een effectieve, efficiënte en nauwkeurige realisatie. 

Foto's 

Werkvelden:

Ruimte
Infra
Ontwikkeling
Milieu
Maatvoering

Diensten:

Engineering
Advisering
Detachering
Management

Uw adviseur

Joey

Ik ben resultaatgericht met als doel het volledig ontzorgen van de opdrachtgever, tevens gericht op het eindresultaat met oog voor een tevreden publiek.
Meer informatie
Adres
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures