Project

150 kV station Middenmeer

Versterking en uitbreiding van het net om de groeiende vraag naar transportcapaciteit aan te kunnen

Opdrachtgever:

K_Dekker Bouw & Infra b.v.

Projectomschrijving:

Om het bestaande energienetwerk in de kop van Noord-Holland robuust te maken voor de toekomst en om aan de groeiende vraag naar transportcapaciteit te voldoen, moet dit net uitgebreid en versterkt worden. Voor de elektriciteitsinfrastructuur betekent dit dat er een nieuw 150/20kV-transformatorstation moet worden gebouwd door TenneT en Liander. Ook worden ondergrondse 150kV-verbindingen naar omliggende stations aangelegd door TenneT. Tot slot wordt een aantal bestaande transformatorstations aangepast zodat de eerder genoemde verbindingen kunnen worden aangesloten.

Rol Prommenz:

​De bouw van het 150/20kV-transformatorstation is aangenomen door Joulz Energy Solutions op basis van een design & construct contract. K_Dekker Bouw & Infra b.v. is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van de bouw en civiele werkzaamheden en degene die de gebouwgebonden installaties voor zijn rekening neemt.
‌ 
Prommenz ondersteunt K_Dekker bij het opstellen van het definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp van de buitenruimte. Dit komt neer op het volgende:
- opstellen grondwerktekening;
- pstellen aanlegtekening;
- ontwerp riolering en drainage;
- verificatie van zettingsberekeningen;
uitzetwerkzaamheden.

Werkvelden:

Infra

Diensten:

Engineering

Uw adviseur

Mirjam

Mirjam haalt graag het maximale uit het project en uit de samenwerking tussen de verschillende teams. Open communicatie is daarbij voor haar de basis. Ondergrondse infra is haar expertise. Projectcontrol en vergunningenmanagement zijn haar op het lijf geschreven. Haar ervaring als projectleider, directievoerder en tendermanager, maken haar breed inzetbaar.
Meer informatie
Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is DNR2005 van toepassing. 
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact