Onze adviseurs
Laurens Kalwij
tel:+31620439736
Wie is Laurens Kalwij
Laurens heeft ervaring in kleine en grote projecten in binnen- en buitenland. Van bouw- en woonrijp maken tot dijken en provinciale wegen. Na een dienstverband van 14 jaar bij Witteveen+Bos heeft hij de overstap gemaakt naar Prommenz. Laurens is zeer ervaren in projecten in ontwerp-/ contractfase en uitvoeringsfase op basis van UAV en UAV-gc. Verder houdt hij zich bezig met omgevingsmanagement en conditioneringsaspecten. Hij is inzetbaar als projectleider of omgevingsmanager bij Prommenz. Maak verder kennis met Laurens als een van onze projectleiders op de website of neem contact met hem op om te bespreken waarmee hij u van dienst kan zijn.

Competenties
Klantgericht, innovatief, creatief, besluitvaardig, integer, helikopterview, accuraat, omgevingsbewust, samenwerkingsvermogen, motiveren, resultaatgericht, flexibel.

‘Ieder project heeft zijn uitdagingen boven en onder de grond. Ik pak het projectproces en ontwerp/ uitvoering grondig aan om te komen tot het gewenste resultaat. Ik ga voor een project dat helder en vloeiend verloopt in een prettige samenwerking. Laten we onze leefomgeving samen slimmer en mooier maken.’

Adres 
Harmenkaag 11
1741 LA Schagen
Contact
T: 0224 299346
F: 0224 299346
E: info@prommenz.nl
Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2005 (DNR2005) van toepassing. De kunt u hier downloaden: DNR2005. Op aanvraag sturen wij u kosteloos een gedrukt exemplaar.
Social
© 2019 Prommenz B.V. |  All rights reserved
Disclaimer
Contact
Vacatures